Logo
Dacia
Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Logo
Logo

De goedkoopste Dacia Spring in Nederland

PRIVATE LEASE VANAF € 188,- /mnd

De voordeligste Spring in Nederland

Wees er snel bij.  We beschikken over een zeer beperkte voorraad en op=op. Het scherpe private leaseaanbod is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en aanzienlijk korter dan de looptijd van 72 maanden die normaliter door private leaseaanbieders wordt gecommuniceerd.

PRIVATE LEASE VANAF € 188,-

Vanaf € 249,- p/m met Private Lease. Of profiteer van € 2.950 overheidssubsidie* en betaal slechts € 188,- p/m voor 48 maanden.

Standaard uitgerust met:

  • Automatisch noodremhulpsysteem (Active Emergency Braking System)
  • Hill Start Assist
  • Handmatig bediende airconditioning
  • DAB+ Radio met Bluetooth en USB aansluiting

230 KM ACTIERADIUS WLTP

De Dacia Spring biedt een actieradius tot 305 km.  in de praktijk rijdt u 230 kilometer op één accu De compacte batterij (27,4 kWh) is met een volledige lading voldoende voor een week woon-werkverkeer. Gebaseerd op het Europese gemiddelde van ca. 30 km woon-werkverkeer per dag.

ALTIJD EN OVERAL OPLADEN

Standaard wordt er een kabel meegeleverd die past op openbare laadpunten of op een wallbox. Wilt u de auto thuis opladen dan kunt u kiezen voor de optionele kabel die op een standaard stopcontact past. Met de krachtige DC-lader (optioneel) laadt u de batterij bij een snellaadstation binnen een uur tot 80% op. 

COMPACT EN TOCH RUIM

De Dacia Spring heeft niet alleen 4 ruime zitplaatsen maar ook 290 l* bagageruimtecapaciteit en een neerklapbare achterbank. Door de slimme opbergmogelijkheden heeft u bovendien alles binnen handbereik. U smartphone koppelt u eenvoudig via Android Auto™ of Apple CarPlay™. Het scherm van uw mobiel wordt vervolgens op het 7" touchscreen weergegeven.

VOORDELIGER WORDT HET NIET

DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND

Sinds 1 januari 2024 is er weer subsidie beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte elektrische voertuigen. U kunt tot € 2.950 subsidie aanvragen bij het private leasen van de elektrische Dacia Spring. Dit bedrag wordt verdeeld over de gehele looptijd van uw abonnement. Dit maakt elektrisch rijden wel heel voordelig, want hierdoor rijdt u - inclusief de aftrek van de subsidie - al een Dacia Spring voor € 188,- per maand bij een totale looptijd van 48 maanden. Kom langs en vraag onze verkoopadviseurs naar meer informatie.

 Looptijd: Maandbedrag:
Normaal72 maand € 289 /mnd
Terwolde actie48 i.p.v. 72 maand € 249 /mnd
Overheidssubsidie elektrische personenwagens  € 61 /mnd
    

U rijdt de Dacia Spring nu 48 maanden voor 188 /mnd

Genoemde private lease maandbedragen zijn inclusief overheidssubsidie van € 61 per maand. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen:  allriskverzekering (eigen bijdrage € 450 op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, schadeverzekering voor inzittenden en bescherming bij inkomstenverlies, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen.

*Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2.950. Kijk hier voor meer informatie over de subsidie

Alle acties bij Terwolde Dacia

Op zoek naar een nieuwe Dacia? Bij Terwolde vindt u een ruim aanbod. Bekijk onze actuele acties en profiteer van extra voordeel. Ook kunt u uw huidige auto bij ons inruilen. Benieuwd wat hij waard is? Bereken het eenvoudig met onze online taxatietool.

Dacia Spring 50/50 deal

Met een rijbereik tot 305 kilometer per oplaadbeurt, biedt de Dacia Spring alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse ritten door de stad. En het beste van alles? Bij Terwolde betaalt u de helft nu, en lost de overige 50% af in maandelijkse termijnen.