Weten wat je auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor je huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat je voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Nissan Leaf elektrisch parking

De Nissan Leaf

100% elektrisch

Kopen vanaf€ 36.890
Private lease vanaf€ 359 p/m
Bijtelling16%

NISSAN LEAF, SNELLER OPLADEN, VERDER RIJDEN

Nooit eerder is er een betere tijd geweest om te genieten van de directe respons van een 100% elektrische motor. De nieuwe Nissan Leaf laadt op binnen 60 minuten en heeft een rijbereik tot wel 385 km. Daarnaast zijn er diverse innovaties om de actieradius te vergroten en de batterij een boost te geven.

Minder laadbeurten en meer bereik voor extra gemak

Rijd lachend menig tankstation voorbij, bezoek minder vaak de dealer en geniet van uw extra tijd op de weg. De Nissan Leaf rijdt nu nog verder op een laadbeurt, waardoor de besparingen toenemen. Check de calculator op nissan.nl om te berekenen hoeveel de actieradius bedraagt onder verschillende (rij)omstandigheden.

 

Nissan Leaf elektrisch interieur
Nissan Leaf elektrisch achterlicht
Nissan Leaf electric

Technologie die u zelfvertrouwen geeft

Nissan Intelligent Mobility verandert uw manier van rijden, met technologie die u meer verbondenheid, zelfverzekerdheid en controle biedt. U draagt niet alleen uw steentje bij door emissieloos te rijden, maar u bent zich ook meer bewust van de weg die voor u ligt en u krijgt ondersteuning wanneer u daar het meest behoefte aan heeft. Met Nissan Intelligent Mobility voelt rijden natuurlijker aan; van het vinden van uw bestemming tot het selecteren van uw soundtrack. Zo kunt u zich op uw reis concentreren zonder afleiding. Voel de toekomst, nu. Kom langs op onze vestiging in Emmen of Groningen en laat u adviseren door onze Nissan verkoopadviseurs.

Nissan Leaf elektrisch opladen

Minder laadbeurten en meer bereik voor extra gemak

Rijd lachend menig tankstation voorbij, bezoek minder vaak de dealer en geniet van uw extra tijd op de weg. De Nissan LEAF rijdt nu nog verder op een laadbeurt, waardoor de besparingen toenemen. Check de calculator hieronder om te berekenen hoeveel de actieradius bedraagt onder verschillende (rij)omstandigheden.

Genoeg bereik om op avontuur uit te gaan

Met 110 kW (150 pk) aan emissieloos vermogen, naast de e-Pedal- en ProPILOT Assist-technologie voor veiliger en eenvoudiger rijden, is de Nissan LEAF perfect voor kortere afstanden en ritten in de stad. Tot 270 km.

Met zijn grotere batterij met meer vermogen en een krachtige, volledig elektrische motor die tot 160 kW (217 pk) levert, voelt de Nissan LEAF e+ zich ook thuis op de snelweg. Zo kunt u genieten van uw woon-werkritten of spontaan dagje uit, zonder compromis. Tot 385 km.

Rijden zonder grenzen met de Nissan Leaf

Ontdek waar u allemaal met de Nissan Leaf naartoe kunt in de zomer of winter en hoeveel vrienden met u mee kunnen rijden met nul uitstoot. Houd rekening met dat het rijbereik van uw volledig elektrische Nissan LEAF afhankelijk is van factoren zoals het weer en de temperatuur buiten, uw gemiddelde snelheid en in hoeverre u de 435 liter ruimte van uw kofferbak benut.

Nissan Leaf elektrisch interieur

Prikkel uw zintuigen

De nieuwe Nissan Leaf is uitgerust met tal van intelligente rijtechnologieën, waaronder e-Pedal™ en ProPILOT Assist, en biedt u een dynamische rijervaring vol comfort en sensatie. De 100% elektrische Nissan Leaf is dan ook de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility.

Nissan Propilot Park

Parkeren met plezier. ProPILOT stuurt, accelereert, remt, schakelt en gebruikt de parkeerrem om uw Nissan Leaf kalm en voorzichtig in te parkeren. Het systeem kan zelfs een vrije parkeerplek herkennen: u hoeft alleen maar een optie te selecteren (vooruit of achteruit inparkeren of fileparkeren), voor de rest kunt u alles aan ProPILOT overlaten.

Nissan Leaf bank ingeklapt

Genoeg ruimte om in te leven

De Nissan Leaf ziet er weliswaar compact uit, de grote kofferbak zal u verrassen. Er is voldoende laadvolume om al uw boodschappen en bagage op te bergen. Ontdek meer over de lengte, hoogte en breedte van de Nissan Leaf en alle andere interessante specificaties.​

Ontdek de Nissan Leaf

Welke uitvoering past het beste bij u?

Nissan Leaf elektrisch

N-Connecta

17" lichtmetalen velgen
Privacy glass
NissanConnect EV navigatiesysteem met 8" kleurenscherm
Automatisch dimmende binnenspiegel
Intelligent Around View Monitor incl. Intelligent Driver Alertness, Moving Object Detection en 360° zicht met 4 camera’s
Comfort pack
Kopen vanaf€ 36.890
Private lease vanaf€ 359 p/m
Bijtelling16%
Nissan Leaf elektrisch

Evolve

12,3” dubbel TFT scherm
Virtual Personal Assistant
10 Bose® Speakers
Intelligent Rear View Mirror
Adaptive Beam-Assist
Advanced Head-up Display
Kopen vanaf€ 52.990
Private lease vanaf€ 759 p/m
Bijtelling16%

favorite

Interesse in de Nissan Leaf?

Ontdek hem bij Terwolde

Bekijk de voorraadeast