Heeft u glasschade?

Onze ervaren vakmannen staan voor u klaar

Glasservice bij schade autoruit

Ruitschade komt veel voor. Dit is vervelend, maar ook gevaarlijk. Een klein sterretje wordt al snel een grote barst. Bij Terwolde wordt elke ruitreparatie uitgevoerd door een ervaren vakman. Wij werken volgens de officiële fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele onderdelen en materialen. Dit is in vele gevallen gratis!

Hebt u een Casco-, WA-Plus of glasverzekering, dan zijn deze reparatiekosten vrijwel altijd gedekt. Heeft u een Renault? Dan krijgt u 12 maanden Renault Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie geldt, volledig van kracht.

Renault en Dacia Erkend Schadeherstel

Heeft u autoschade, dan kunnen wij dat snel en vakkundig voor u repareren. U kunt 24/7 bij ons terecht. Ons eigen Renault Erkend Schadeherstelbedrijf is gespecialiseerd in het repareren van autoschade, van complexe schade tot velgschade en van parkeerschade tot gescheurde bekleding.

Bij Terwolde Renault & Dacia

  • Heeft u 4 jaar garantie op het schadeherstel 
  • Worden reparaties uitgevoerd volgens fabrieksnormen
  • Gebruiken we uitsluitend originele onderdelen
  • Behoudt u uw (resterende) fabrieksgarantie en restwaarde
  • Voldoen alle reparaties aan de keurmerken Erkend Duurzaam en BOVAG
  • Krijgt u gratis vervangend vervoer in overleg
  • Regelen wij de afhandeling rechtstreeks met uw verzekeraar of leasemaatschappij

emoji_events

Partners van Emil Frey Schadeservice

Heeft u onverhoopt een keer schade aan uw Renault, Dacia, Nissan of Mitsubishi, neem dan direct contact met ons op. Terwolde heeft een eigen schadeherstelbedrijf. Dit is Terwolde Emil Frey Schadeservice, een Erkend Schadeherstelbedrijf. 

Zij hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen waarbij originele onderdelen worden gebruikt zodat uw auto blijft voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ook uw verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij is gebaat bij een kwalitatief goed herstelde auto. U heeft geen omkijken naar de afhandeling. Wanneer u bij schade contact opneemt met ons, regelen wij de afhandeling voor u rechtstreeks met Terwolde Emil Frey Schadeservice.

Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ook meteen een afspraak voor een reparatie met Terwolde Emil Frey Schade maken.

Ons alarmnummer in noodsituaties: +31 (0)88 877 81 54
 

Meer onderhoud bij Terwolde

Ervaar de flexibiliteit van Terwolde.

build
Werkplaatsafspraak
Meer info

event
APK
Meer info

straighten
Keylocker
Meer info

minor_crash
Reparatie Glasschade
Meer info

credit_card
Voordeelpassen
Meer info

directions
Route Service
Meer info

car_repair
Autoschade
Meer info