Wie zijn wij?

Terwolde is opgericht in 2009 en heeft vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmeloord, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Raalte en Zwolle. Voor alle acht vestigingen zijn wij Renault en Dacia dealer. Voor de vestigingen Emmen en Groningen zijn daar in 2023 het dealerschap van Nissan en Mitsubishi bijgekomen. Naast particuliere verkoop zijn wij in Groningen en Zwolle voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling geschikt voor klein- en middenkader bedrijven. Op alle vestigingen hebben we een groot aanbod aan occasions in verschillende prijscategorieën en merken.

Aftersales

Terwolde beschikt over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. Een autotechnicus bij Terwolde wordt voortdurend geschoold en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen zijn vakgebied.

Terwolde Assen is sinds eind 2023 ook erkend reparateur voor de merken Nissan en Mitsubishi. Dus om uw Nissan en Mitsubishi bij de officiële dealer te laten onderhouden kunt u bij onze garage in Assen terecht.

Vertrouwen

Betrokkenheid en vertrouwen zijn belangrijk voor Terwolde. Dit geldt voor zowel de onderlinge samenwerking- als in de communicatie naar u als klant. Dat een afspraak een afspraak is vinden we vanzelfsprekend. Prijzen worden vooraf gecommuniceerd en wij houden ons hieraan. Met z’n allen zijn wij trots op ons bedrijf en werken wij hard samen naar een nog beter resultaat.

Missie en visie

Terwolde is een relatief jong bedrijf. Gestart in de crisis, voelen wij een nauwe verbondenheid tussen medewerkers en zijn wij trots op onze loyale klantenkring. Wij hebben de ambitie om gezien te worden als een betrouwbare, kwalitatieve en vernieuwende dealer. Om dit te bereiken werken wij hard aan een goede basis: een hoge medewerkerstevredenheid. Wij zijn er van overtuigd dat dit resulteert in een hoge klantentevredenheid.

Emil Frey Nederland

Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 23 verschillende automerken. Naast de dealerbedrijven maken ook MKB Lease, Emil Frey Schadeservice, Elgersma (Automotive Supplies) en Emil Frey Car Trading (export) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group.

news

Lees het laatste nieuws

Prijzen nieuwe Renault Master bekend

De nieuwe Renault Master, onthuld tijdens de vakbeurs Solutrans in Lyon in november 2023, is ontworpen om ‘verder te gaan, meer mee te nemen en minder te kosten’. De nieuwe bedrijfswagen is nu te bestellen in Nederland.