Private lease: geen onverwachte autokosten

U hoeft alleen nog maar te tanken (of laden)

Private lease bij Terwolde

Heeft u liever geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor u! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. U heeft dus geen andere uitgaven aan de auto. Met Private Lease rijdt u een nieuwe Renault, Dacia, Nissan of Mitsubishi voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten en pechhulp.

Veilig en verantwoord een auto leasen

Terwolde is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Bij ons kunt u daarom veilig en verantwoord een auto leasen. Lees op de website van Keurmerk Private Lease meer over de 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

Wanneer Private Lease?

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is private lease iets voor u! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. U heeft dus geen andere uitgaven aan de auto! Ook als u een mobiliteitsbudget van u werkgever krijgt kan private lease uitkomsten bieden.

Wanneer kopen?

Wilt een auto als eigendom en houdt u rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

Private lease merken bij Terwolde

Bij Terwolde kunt u terecht voor het private leasen van een Renault, Dacia, Nissan of Mitsubishi. Kom langs in een van onze showrooms en laat u uitgebreid voorlichten door een van onze verkoopadviseurs.

Terwolde werkt samen met Lease’m en Mobilize, die beiden aangesloten zijn bij het Keurmerk Private Lease. Bij ons kunt u daarom veilig en verantwoord een auto leasen. Lees op de website van Keurmerk Private Lease meer over de 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

Vraag vrijblijvend een Private Lease offerte aan

Als u privé least stelt u zelf uw Renault, Dacia, Nissan of Mitsubishi samen. Ook bepaalt u de looptijd, variërend van 24 tot 60 maanden en kiest u een jaarkilometrage. Dit alles op basis van wat het beste bij u past. Aan het einde van de leaseperiode levert u de auto weer bij ons in. Vraag vandaag nog een vrijblijvende een Private Lease offerte aan. Zo eenvoudig rijdt u straks een nieuwe Renault, Dacia, NIssan of Mitsubishi met Private Lease!

Contactformulier

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

expand_more