Welkom bij Terwolde Emmen

Wij staan voor u klaar

Terwolde Emmen

Openingstijden

Showroom
09:00 - 18:00
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

Onderhoud en reparatie garage Emmen

Onze garage in Emmen beschikt over een professionele werkplaats met zeer ervaren monteurs, die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast kunt u bij Terwolde terecht voor de aanschaf van losse onderdelen. Denk hierbij aan ruitenwissers, banden, accessoires en meer. Hier kunt u zelf online een werkplaatsafspraak inplannen. Kijk hier als u alvast onze occasions in Emmen wilt bekijken. Komt u voor onderhoud en wacht u terwijl het onderhoud wordt uitgevoerd? In onze wachtruimte zijn verschillende werkplekken waar u kunt doorwerken met gratis WiFi.

Nu óók Nissan en Mitsubishi bij Terwolde Emmen

Terwolde Emmen is sinds kort ook officieel Nissan- en Mitsubishi-dealer. Kom langs en maak kennis met de nieuwste Nissan en Mitsubishi modellen. De Nissan range bestaat uit zowel personenauto's als bedrijfswagens, de Mitsubishi range uit alleen personenauto's. Hierbij kunt u kiezen uit benzine, zuinige hybride of 100% elektrische modellen. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

Bereikbaarheid showroom en garage Emmen

U vindt de Terwolde showroom en garage in Emmen op het bedrijventerrein Bargermeer Zuid. Terwolde Emmen is gevestigd aan de Phileas Foggstraat 39A, makkelijk te bereiken vanaf de rondweg van Emmen, de N391.

Bekijk de voorraad bij Terwolde Emmen

Let op! Geld lenen kost geld.

Alle openingstijden