Terwolde Fleetsales

Uw zakelijke partner

Terwolde zakelijk, uw persoonlijke partner in de buurt

Wilt u uw zakelijke wagenpark uitbreiden? Kijk dan wat Terwolde Renault voor u op zakelijk gebied kan betekenen. Onze accountmanagers zakelijke markt zijn zich bewust van de risico’s en afwegingen waar u als wagenparkbeheerder mee te maken krijgt. Of het nu gaat om 1 of 40 bedrijfswagens, een mobiliteitsbudget, leasen of een andere vorm van financieren, wij denken mee en maken voor u een aanbod op maat!

Maak kennis met onze accountmanagers zakelijke markt

Aangenaam, wij zijn het Terwolde Fleetsales team. Als specialisten beschikken wij over de juiste kennis om u te adviseren over alle facetten die bij wagenparkbeheer en aanschaf komen kijken. U kunt dan denken aan speciale op- en ombouw, fiscale aspecten, de verschillende leasevormen, beheer en onderhoud van uw wagenpark, en meer. Met onze ruime ervaring schuiven wij graag bij u aan.

Renault bedrijfswagens bij Terwolde

Terwolde Renault is dé Renault- en Dacia-dealer van Groningen en Drenthe heeft een groot aanbod in nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Voor bedrijfswagens hebben wij een speciaal PRO+ centers in Groningen en Zwolle. Dat betekent dat deze vestigingen speciaal zijn ingericht voor het onderhoud van Renault Bedrijfswagens. Naast speciale, aangepaste werkplaatsfaciliteiten, hebben deze vestigingen ook uitgebreide kennis van bedrijfswagens in huis. Dus ook voor vragen over ombouw, financiering, accessoires en leasing kunnen zakelijke klanten terecht bij Terwolde in Groningen, Drenthe, Gelderland, Flevoland en Overijssel.

ZZP en MKB

Terwolde Renault staat klaar voor ondernemers. Met bedrijfsauto's, personenauto's en bestelauto's. Bekijk de acties, financierings,- en leasemogelijkheden.

Leaserijders

Als Renault-leaserijder kiest u voor comfort, luxe én design. Zoek een model uit en profiteer van extra veel voordeel.

Bedrijfswagens

Terwolde heeft een uitgebreid assortiment aan Renault bedrijfswagens voor u klaar staan. Van een kleine bestelauto tot een ruime, volledig naar eigen wens in te delen, bedrijfswagen. Met het brede Renault bedrijfswagen gamma is er bij Renault voor ieder bedrijf wat wils.

De nieuwe Renault Kangoo

Voorraad bedrijfswagens

Bekijk de nieuwe Renault bedrijfswagens die bij de Terwolde vestigingen op voorraad staan. Staat uw Renault Trafic, Master, Express of Kangoo er niet in de gewenste uitvoering tussen? Neem dan contact met ons op en wij nemen al uw wensen met u door. Voor elke wens heeft Terwolde een mobiele oplossing!

Nieuwe Kangoo E-Tech electric Open Sesame

Uw wagenpark elektrisch?

De overheid stuurt steeds meer aan op de inzet van zero emissie voertuigen. Dit heeft impact op uw bedrijf. Wij zien hierin kansen voor u. Elektrische mobiliteit stelt u nl. in staat uw organisatie te verduurzamen. Door uw wagenpark tijdig en op de juiste manier te elektrificeren is het mogelijk extra of nieuwe business te genereren. Op het moment kunt u bij Terwolde kiezen voor de elektrische Kangoo of Trafic E-Tech of voor de Nissan Townstar.