Operational lease

Is kiezen voor volledig ontzorgen

Operational lease bij Terwolde

Bij operationeel lease zal de leasemaatschappij eigenaar van de auto worden, dus financieel risico is voor u uitgesloten. Kiest u voor Operational Lease, dan wordt u volledig ontzorgt. U stelt met een van onze specialisten uw auto samen, geeft het jaarkilometrage en looptijd aan en Terwolde zal u een aantrekkelijk leasetarief offreren. Hierin zijn veel mogelijkheden, Terwolde zal de offerte aanpassen naar uw wensen en behoeften. Denk u hierbij b.v. aan verschillende looptijden, jaarkilometrages, wel of geen winterbanden, enz.
 

De modellenlijn van Renault en Nissan zijn zeer geschikt voor zakelijke aanschaf, wij hebben meerdere aantrekkelijke modellen. Onze verkoopadviseurs kunnen u helpen in het maken van verschillende keuzes, zoals de leasevorm, de periode, de juiste auto voor langere termijn en de keus voor onderhoud. Welke insteek u ook kiest, wij weten zeker dat we er uitkomen! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van leasen bij Terwolde? Neem dan contact op met onze contactpersonen zakelijke markt.
 

Full Operational Lease

Full Operational Lease is de meest voorkomende vorm van Operational Lease, de zogenaamde 'auto van de zaak'. Het is ook de meest uitgebreide vorm. Álle autokosten zijn opgenomen in het leasebedrag. Dit bedrag is gebaseerd op de auto, de gewenste looptijd en het verwachte te rijden kilometers. De auto komt niet op de bedrijfsbalans te staan en heeft geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit. Het werkkapitaal blijft onaangetast. Als u een Renault of Nissan als leaseauto gaat rijden en u rijdt naast zakelijke kilometers ook privé, dan betaalt u bijtelling.

Meer weten over operational lease?

Wilt u meer te weten komen over operational lease en of dit iets voor uw bedrijf is? Kom dan langs op een van de Terwolde vestigingen en laat u uitgebreid voorlichten door een van onze verkoopadviseurs.