Welkom bij Terwolde Groningen

Wij staan voor u klaar

Terwolde Groningen

Openingstijden

Showroom
09:00 - 17:00
Werkplaats
09:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

Bereikbaarheid vestiging Terwolde Groningen

Vanaf 22 maart tot 2 september moet u rekening houden met ernstige verkeershinder in en rond Groningen. Door werkzaamheden aan de Ring Zuid zijn er meerdere afsluitingen tegelijkertijd. Dit kan ervoor zorgen dat onze vestiging in Groningen minder goed bereikbaar is. Houd daarom rekening met extra reistijd.

Check voor u naar de vestiging Groningen vertrekt de informatie op www.operatieringzuid.nl of plan uw route via de Slimme Kaart op Groningen Bereikbaar. Deze slimme kaart bevat de actuele werkzaamheden en de live verkeersituatie.

Onderhoud en reparatie garage Groningen

Onze garage in Groningen beschikt over een professionele werkplaats met zeer ervaren monteurs, die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Onze servicemedewerkers  helpen u graag met advies of een vrijblijvende offerte. U kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van losse onderdelen. Denk hierbij aan ruitenwissers, banden, accessoires en meer. Hier kunt u zelf online een werkplaatsafspraak inplannen. Kijk hier als u alvast onze occasions in Groningen wilt bekijken.

Over Terwolde Groningen

Terwolde Groningen is in 2009 gestart met de vestiging Groningen. In onze showroom aan de Osloweg 147 vindt u een ruim aanbod van zowel nieuwe Renault, Dacia, Nissan en Mitsubishi modellen. Op ons occasionplein vindt u een groot aanbod gebruikte auto’s van verschillende prijscategorieën en merken. Onze verkoopadviseurs staan maandag t/m zaterdag voor u klaar voor uitgebreid advies, een proefrit of het maken van een offerte.

Verruimde openingstijden Terwolde Groningen

Terwolde Groningen heeft als enige vestiging verruimde openingstijden. Dit hebben we gedaan om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De vestiging Groningen is geopend van 7.30 tot 18.00 uur. De exacte openingstijden voor de showroom en werkplaats staan hierboven vermeld.

Renault bedrijfswagens en leaseauto's

Terwolde Groningen is 1 van de 25 officiële Pro+ vestigingen van Nederland. Dit houdt onder andere in dat wij altijd een ruim aanbod aan bedrijfswagens hebben staan, ruime openingstijden hebben en altijd zorgen voor vervangend vervoer op maat. Daarnaast heeft de werkplaats meerdere bruggen met een hoge capaciteit, tot 7 ton, en zijn een aantal monteurs speciaal opgeleid voor onderhoud aan zwaardere motoren. In onze wachtruimte zijn verschillende werkplekken waar u kunt doorwerken met gratis wifi.

Nu ook Nissan en Mitsubishi bij Terwolde Groningen

Terwolde Groningen is ook officieel Nissan- en Mitsubishi-dealer. Kom langs en maak kennis met de range nieuwe Nissan en Mitsubishi modellen. De Nissan range bestaat uit zowel personenauto's als bedrijfswagens, de Mitsubishi range uit alleen personenauto's. Hierbij kunt u kiezen uit benzine, zuinige hybride of 100% elektrische modellen. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

Bekijk de voorraad bij Terwolde Groningen

Let op! Geld lenen kost geld.

Alle openingstijden