Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Welkom bij Terwolde Nissan en Mitsubishi

Aangenaam kennismaken

Sinds kort is Terwolde in Emmen en Groningen ook officieel Nissan- en Mitsubishi-dealer en zijn wij in Assen erkend reparateur van beide merken. Een uitbreiding waar wij trots op zijn en waarmee wij onze dienstverlening nóg veelzijdiger maken.

Bij Terwolde begrijpen we dat vertrouwen een sleutelrol speelt bij het kiezen van een autodealer. Terwolde is uw vertrouwen waard en dat laten wij u graag zien met een nieuwe serie video’s. In die reeks delen we verhalen van tevreden klanten, ontmoet u ons toegewijde team en nemen we u mee in ons streven naar uitmuntendheid.

Zo leert u ons kennen, maar wij leren ook ú graag kennen. Daarom bent u eveneens van harte welkom op onze vestiging in Emmen of Groningen. Wij leiden u graag rond in onze showroom en werkplaats en u kunt de prachtige Nissan- en Mitsubishi-modellen bekijken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze eerste video met een exclusief kijkje achter de schermen.

Draadloze telefoonoplader cadeau 🎁

Als dank voor uw interesse doen wij u een draadloze telefoonoplader cadeau, welke u in onze vestiging kunt ophalen met de ingevulde coupon uit de welkomstbrief die u onlangs van ons heeft ontvangen*.

* U kunt de ingevulde coupon tot en met 01-04-2024 inleveren bij Terwolde in Emmen en Groningen, gratis draadloze oplader zolang de voorraad strekt.