Welkom bij Terwolde Renault

Uw officiële Renault dealer

Terwolde Renault verkoopt het volledige gamma nieuwe Renault modellen. Naast particuliere verkoop op alle vestigingen zijn de vestigingen in Groningen en Zwolle voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling, geschikt voor klein- en middenkader bedrijven. Ook hebben wij altijd minimaal 300 occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken.

Terwolde Renault beschikt over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. Onze monteurs worden voortdurend geschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Met acht vestigingen is er altijd een Terwolde vestiging bij u in de buurt!

Uw volgende Renault staat bij Terwolde

expand_more
expand_more
expand_more
Toon 672 resultateneastfilter_listUitgebreid zoeken

De zekerheden van Terwolde

directions_car
horizontal_rule
Altijd ruime voorraad

favorite
horizontal_rule
Betrokken en vertrouwd

handshake
horizontal_rule
Afspraak is afspraak

business
horizontal_rule
8 vestigingen

verified_user
horizontal_rule
Vakkundige mensen

build
horizontal_rule
State of the art werkplaats

build

Auto toe aan onderhoud?

Wilt u een afspraak maken voor het onderhoud van uw Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi of ander merk? Heel eenvoudig met de werkplaatsplanner van Terwolde. 

Op zaterdag kan er geen afspraak worden ingepland. U kunt dan wel langskomen voor spoedgevallen, het verwisselen van lampjes, vloeistoffen bijvullen of het controleren van de bandenspanning.

Plan eenvoudig uw afspraak

Binnen twee minuten geregeld!

Alle acties bij Terwolde Renault

Op zoek naar een nieuwe Renault? Op zoek naar een nieuwe Renault? Bij Terwolde vindt u een ruim aanbod. Bekijk onze actuele acties en profiteer van extra voordeel. Ook kunt u uw huidige auto bij ons inruilen. Benieuwd wat hij waard is? Bereken het eenvoudig met onze online taxatietool.

Ready-to-go weken!

Kom langs tijdens de Ready to Go-weken en laat uw auto gratis taxeren. U krijgt tot wel € 2.500 extra inruilwaarde op uw huidige auto + een accessoirecheque t.w.v. € 1.000.

news

Renault nieuws

Renault Dealer of the Year-verkiezing 2023

Om Renault dealers te belonen en erkennen voor hun prestaties op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid, wordt ieder jaar de best presterende dealer van het land onderscheiden met de ‘Dealer of the Year’-prijs. 

De nieuwste Renault modellen bij Terwolde

Dit zijn de nieuwste Renault modellen bij Terwolde. Ontdek ze allemaal.