Ontdek uw services en voordelen

Verleng of vraag hier een Terwolde VIP-pas, een Renault- of Dacia Premium-pas of Nissan+ Card aan.

Voordeelpassen bij Terwolde

Als klant van Terwolde kunt u gebruik maken van diverse voordeelpassen. Lees hieronder waar deze passen voor zijn, welk voordeel u hier als onze klant van kunt hebben en hoe u deze kunt aanvragen of verlengen.

Terwolde VIP

Met de Terwolde VIP pas bespaart u direct op onderhoud- en servicekosten van uw auto. De kosten voor de pas zijn € 75 per jaar waarmee u profiteert van de volgende voordelen:

check Pechhulp in Europa, 24/7, inclusief woonplaatsservice*
check APK
check Vervangend vervoer bij onderhoud (2x per jaar)
check Lampjes vervangen**
check Vloeistoffen controleren
check Voorruitreparatie (ster)
check Seizoenscheck (zomer/winter)
check Controle bandenspanning en reparatie band
check 100% transparant door gratis digitaal inspectierapport

*Terwolde Pechhulp is altijd telefonisch bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bij pech in Nederland of in het buitenland belt u met: +31 (0)88 - 877 81 54. 
**Exclusief xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting. Kijk hier voor de Algemene voorwaarden van Terwolde VIP

Vraag een voordeelpas aan of verleng uw huidige pas

Wilt u uw  pas verlengen? Vul dan onderstaande formulier in en u bent voor weer een jaar verzekerd van veel voordeel!

expand_more
expand_more

Renault of Dacia Premium pas

Bij Terwolde kunnen Renault- en Dacia-rijders de beste zorg verwachten. Dat garanderen wij door hoge kwaliteitsproducten en een goede service. Om u nog beter van dienst te zijn, bieden wij Renault of Dacia Premium t.w.v. € 180,- aan.

De kosten voor een Premium pas zijn € 49,95 per jaar.

Met Renault of Dacia Premium profiteert u van:

check Gratis APK
check Gratis voorjaar check
check Gratis najaar check
check Vervangen van defecte gloeilampen buitenzijde auto
check Bijvullen van vloeistoffen
check Gratis vervangen van de batterij in de sleutel(kaart)
check Gratis sterreparatie met groene kaart
check 10% korting op accessoires

Wilt u gebruikmaken van Renault of Dacia Premium? Vul dan onderstaand formulier in, wij doen dan de aanvraag voor u.

Nissan+ card

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-keuring... het lijken kleinigheden, maar door het jaar heen kunnen kleine uitgaven aan uw Nissan in de papieren gaan lopen. Dat hoeft nu niet meer.

Naast de financiële voordelen voorziet deze kaart ook in gemak. Nooit meer onderweg zoeken naar de juiste motorolie, of in de gure wind uw ruitenwisservloeistof bijvullen. Een rit naar uw Nissan servicepunt is voldoende.

Prijs Nissan+ card

U betaalt per jaar een prijs van € 29,95. Hiervoor bent u verzekerd van alle voordelen die de Nissan+ Card biedt. Het voordeel van de pas levert u ruim € 100,- aan voordeel op.

Nissan+ card bestellen

Wilt u de Nissan+ Card bestellen? Vul onderstaand formulier in en wij vragen deze voor u aan.

Voordelen Nissan+ card

U kunt gebruik maken van al deze voordelen en het gemak van de Nissan+ Card:

check Gratis APK
check Gratis Vakantiecheck
check Gratis Wintercheck
check Gratis bijvullen van motorolie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof
check Gratis bandenreparatie
check Gratis lampjes vervangen
check Gratis voorruit (ster) reparatie
check 10% korting op originele Nissan-accessoires
checkOp vertoon van uw kaart aantrekkelijke speciale acties

De algemene voorwaarden van de Premium Pas
APK: inclusief afmeldkosten, viergastest of roetmeting, EOBD-test en deeltjestellertest. Maximaal 1x per jaar. 2x per jaar een seizoencheck: controle op alle essentiële punten van belang in het voor- en/of najaar. Vloeistoffen bijvullen: bijvullen van Renault-motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en ruitensproeiervloeistof. Het bijvullen betreft alleen het op peil brengen van de genoemde vloeistoffen. Indien tijdens onderhoud volgens het onderhoudsschema vloeistoffen vervangen of bijgevuld dienen te worden, dan is dit niet gedekt. Dit is evenmin van toepassing als een laag vloeistofniveau het gevolg is van een technisch defect. Defecte lampen vervangen: controle en vervangen van defecte verlichting aan de buitenzijde van de auto. Xenon, led- en interieurverlichting zijn uitgesloten. Het betreft alleen vervangen van defecte lampen; preventief vervangen is uitgesloten. Bij vervanging wordt gebruikgemaakt van standaardlampen. Ruitreparatie: reparatie van een sterretje in de voorruit. Een sterreparatie wordt gratis uitgevoerd ongeacht of de auto voor glas is verzekerd. Alle wel verzekerde sterreparaties worden ingediend bij de  verzekeringsmaatschappij waarbij de auto is verzekerd. Een gratis sterreparatie valt alleen onder de Premium Pas indien bij het aanbieden van de auto de groene kaart wordt overlegd, dus ook indien de auto niet voor glas is verzekerd. Batterijvervanging in de sleutel(kaart): maximaal 1x per jaar.

Bandreparatie: reparatie door middel van een plug, uitsluitend van toepassing wanneer de reparatie in de werkplaats wordt uitgevoerd. Alle andere reparatiemethoden vallen niet onder de Premium Pas. Geldt uitsluitend voor banden behorend bij het voertuig. Een reparatie door middel van een reparatieplug zal en kan alleen worden uitgevoerd indien dat mogelijk is, bij twijfel zal een alternatieve reparatie worden voorgesteld. Korting op accessoires is niet van toepassing op het moment van aanschaf van de auto en geldt ook niet in combinaties met andere acties.

De Premium Pas is alleen bestemd voor particuliere en/of kleinzakelijke klanten. Geldigheidsduur is 1 jaar na afgifte en kan tegen betaling jaarlijks worden verlengd. De pas is overdraagbaar op het voertuig. Er kan alleen gebruik worden gemaakt van het dienstenpakket als de auto conform Renault-fabrieksvoorwaarden onderhouden wordt bij de officiële Renault-merkdealer.

Looptijd, geldigheid en ingangsdatum Nissan+ card
Looptijd van de Nissan+ Card is een jaar na afgifte (datum van facturatie). De Nissan+ Card is alleen geldig bij het Nissan Servicepunt waar u de Nissan+ Card heeft aangevraagd en/of een van de gelijknamige vestigingen. Uw Nissan+ Card is altijd kenteken- en persoonsgebonden en kan dus niet gebruikt worden door derden en/ of voor een ander voertuig. Van de Nissan+ Card en bijbehorende voordelen kan uitsluitend gebruik gemaakt worden indien uw Nissan conform het fabrieksvoorschrift wordt onderhouden bij het Nissan Servicepunt waar u uw Nissan+ Card heeft aangeschaft. De ingangsdatum is de datum van facturatie door het Nissan Servicepunt.