Welkom bij Terwolde Hoogeveen

Wij staan voor u klaar

 

Terwolde Hoogeveen

Openingstijden

Showroom
09:00 - 18:00
Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

Onderhoud en reparatie garage Hoogeveen

Wij beschikken over een professionele werkplaats met zeer ervaren monteurs, welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Onze serviceadviseurs helpen u graag met advies of een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u bij hen ook terecht, voor de aanschaf van onderdelen.

Bereikbaarheid showroom en garage

Ons pand kunt u vinden op industrieterrein De Wieken in Hoogeveen. makkelijk te bereiken vanaf de A28 uit Groningen/Zwolle of vanuit “De weg om de Oost” vanuit Emmen.

Rondom het pand is meer dan voldoende parkeerruimte aanwezig. In de wachtruimte kunt u gebruik maken van een gratis wifi verbinding of één van de tablets. Ook als leaserijder kunt u hier ongestoord werken. Vraagt u gerust om een rustige plek om te zitten. Uw werk gaat door terwijl u wacht! Geen probleem! Uiteraard staat onze koffie hier altijd klaar. Kijk hier als u alvast onze occasions in Hoogeveen wilt bekijken.

Nieuw: de check-in zuil

Het is vanaf nu mogelijk om uw auto op elk gewenst moment van de dag te brengen. U kunt uw sleutel veilig én makkelijk achterlaten in onze sleutelkluis, te vinden in onze showroom. Lees er hier meer over.

Bekijk de voorraad bij Terwolde Hoogeveen

Let op! Geld lenen kost geld.

Alle openingstijden