Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Nieuwe Dacia Sandero

Dacia Sandero

Ontdek de moderne en coole Dacia Sandero

Kopen vanaf€ 17.200
Private lease vanaf€ 349 p/m
Bijtelling22%

Nieuwe Dacia Sandero: moderne en robuuste hatchback

De nieuwe Dacia Sandero heeft een uniek, modern, solide en volledig nieuw exterieurdesign. Dacia houdt met nagenoeg gelijk gebleven afmetingen vast aan de succesformule: compact van buiten en nog meer ruimte van binnen voor nog meer veelzijdigheid.

Nieuwe Dacia Sandero

Met ECO-G voordelig rijden op LPG

ECO-G (LPG) scheelt niet alleen in de brandstofkosten. Alle Dacia Sandero ECO-G modellen zijn nu ook tijdelijk leverbaar met 5 jaar garantie.

  • De voordelen van Dacia ECO-G (LPG) modellen op een rij
  • Aanschafprijs lager dan standaard benzine-uitvoering
  • Omslagpunt goedkoper rijden ligt al bij 5.000 km per jaar
  • Zeer grote actieradius door een benzine én een LPG-tank
  • Lagere CO2-emissie
  • LPG-tank zit op plek reservewiel, dus geen verlies bagageruimte
  • Tijdelijk met 5 jaar garantie of tot 100.000 km.

Is er nog meer voordeel te behalen? Jazeker!  Terwolde kan de ECO-G modellen snel leveren. Zo rijdt u dus nog sneller weg in uw nieuwe Dacia Sandero.

Nieuwe Dacia Sandero interieur
Nieuwe Dacia Sandero interieur
Nieuwe Dacia Sandero
Dacia Sandero versnelling & handbrake
Dacia Sandero interieur
Dacia Sandero achterlicht

Een hedendaags en dynamisch design

Met zijn geaccentueerde schouders en wielkasten heeft de nieuwe Dacia Sandero een sterke en stoere persoonlijkheid. Toch zijn de lijnen meer afgerond, met een vlakkere voorruit, een lager dak (1 tot 2 cm) en een vloeiende daklijn met radioantenne aan het eind. De bodemvrijheid is ongewijzigd (133 mm beladen). Bovendien oogt de nieuwe Dacia Sandero lager dankzij de grotere spoorbreedte en verder naar buiten geplaatste wielen.


Een volledig nieuwe lichtsignatuur

De koplampen en achterlichten tonen het nieuwe Y-vormige LED-lichtsignatuur van Dacia, die de nieuwe Sandero een sterke identiteit geeft. Zowel voor als achter strekt een horizontale lijn zich uit tot in de LED-verlichting, waarmee de auto groter overkomt. De automatische LED-koplampen, voor ieder uitrustingsniveau standaard, verhogen de zichtbaarheid in het donker. De koplampen schijnen 37% verder en hebben een 9% bredere lichtstraal.


Verder naar buiten geplaatste wielen

De uitgesproken wielkasten bieden plaats aan 15- of 16-inch wielen, die verder naar buiten zijn geplaatst. Vanaf het tweede uitrustingsniveau zijn ‘Flexwheels’ leverbaar, die door hun design de uitstraling hebben van ‘echte’ lichtmetalen wielen. De Flexwheels zijn ook leverbaar in 16-inch. De grote bodemvrijheid (133 mm) maakt de Dacia Sandero geschikt voor veelzijdig gebruik.


Praktisch design

Het design van de portiergrepen toont een focus op kwaliteit en meer ergonomie. Alle uitvoeringen hebben nu een elektrische ontgrendeling onderaan de achterklep. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar is ook heel praktisch. De nieuwe vorm van de portieren en buitenspiegels verbeteren de aerodynamica en verminderen tegelijkertijd het windgeruis voor de inzittenden. Het dashboard is voorzien van een met stof beklede inleg en volledig nieuw vormgegeven luchtroosters. Dacia verbetert voelbaar de kwaliteit door het plezierige te combineren met het praktische.

Dacia Sandero Media Control

Media Control en de Dacia Media Control-app

Met het nieuwe Media Control System met radio, Bluetooth®-telefoonverbinding en ingebouwd display op het 3,5" scherm kunt u uw audiosysteem bedienen vanaf het stuur. Voor een zeer gebruiksvriendelijke ervaring in de auto krijgt u met de Dacia Media Control-app eenvoudig toegang tot uw favoriete navigatiesysteem via uw telefoon. Ook ziet u daarop de radio-interface en komt het geluid binnen in uw auto via 2 boxen in de voorste deuren.
Dacia Sandero Media Control app

Media Display

Uw favoriete apps zijn eenvoudig te openen vanaf het grote 8" touchscreen met de mogelijkheid om uw smartphone te spiegelen via een USB-kabel. Creëer de perfecte soundtrack voor uw ritten met de 4 ingebouwde luidsprekers. Compatibel met Android Auto™ en Apple CarPlay™.
Dacia Sandero media display

Media Nav

Houd je ogen op de weg en vind alle informatie die je nodig hebt op het grote 8" touchscreen met de mogelijkheid om draadloos je smartphone te spiegelen via Wi-Fi. Telefoon, radio, GPS-navigatie, multimedia en veel meer. Verbind je smartphone eenvoudig via de Bluetooth®-aansluiting of via de jack- en USB-aansluitingen. De geluidskwaliteit van de 6 ingebouwde luidsprekers zal je verbazen.
Dacia Sandero media display

Elektrische stuur bekrachtiging

Manoeuvreer eenvoudiger en ervaar meer veiligheid en comfort tijdens het rijden dankzij de elektrische stuurbekrachtiging van de nieuwe Dacia Sandero.

Dacia Sandero LED koplamp

LED-koplampen met dimlicht

Wordt het donker? De LED-koplampen met dimlicht van de Dacia Sandero gaan automatisch aan en bieden verbeterd zicht, zowel overdag als ’s nachts. Begint het te regenen? De ruitenwissers gaan dan automatisch aan.

Dacia Sandero handsfree card

Handsfree Card

Gebruik de Handsfree Card om de auto eenvoudig te openen, sluiten en te starten.

Ervaar avontuurlijk rijden met de Sandero

Welke uitvoering past het beste bij u?

Essential

Elektrisch bedienbare ramen vóór
Media Control
LED dagrijverlichting
Kopen vanaf€ 17.200
Private lease vanaf€ 349 p/m
Bijtelling22%

Expression

Handmatig bediende airconditioning
Elektrisch verstelbare buitenspiegels
In hoogte verstelbare bestuurdersstoel met armsteun
Media Display
Kopen vanaf€ 19.050
Private lease vanaf€ 369 p/m
Bijtelling22%

favorite

Interesse in de Sandero?

Ontdek hem helemaal bij Terwolde

Bekijk de voorraadeast