Meer flexibiliteit met shortlease

Door kortlopend contract

Een shortlease auto voor een korte periode

Wat is shortlease? Shortlease, simpelweg ook huur of rent te noemen, is een moderne leasevorm waarbij u voor een korte periode een auto kunt leasen. Shortlease biedt u de flexibiliteit van een huurauto, u kunt voor bijvoorbeeld 1 maand, 3 maanden of 6 maanden leasen, net wat u wilt. Vandaag besteld, is binnen ongeveer 2 werkdagen rijden. U kunt opzeggen wanneer u wilt en heeft alle voordelen van full operational lease. Kortom; de ideale vorm van zakelijke lease. 

Voor wie is shortlease interessant?

Deze korte leasevorm is voor veel ondernemers interessant. Heeft u werknemers in de proeftijd of veel tijdelijk personeel voor bijvoorbeeld 3 maanden in dienst?  U biedt hen dan bijvoorbeeld shortlease aan en zij rijden de volle 3 maanden in een leaseauto. 

Inzet kort periode

Maar wellicht heeft u ineens voor een korte periode een bedrijfsauto nodig, denk aan inzet voor een specifieke opdracht of project? Ook dan schakelt u shortlease in als tijdelijke oplossing. Shortlease wordt tegenwoordig ook veel ingezet als voorloopauto oplossing.

Bent u een startende ZZP’er met nog weinig financiële zekerheid en wilt u niet vastzitten aan een lang contract? Ook dan biedt deze leasevorm u veel flexibiliteit.

Voordelen en nadelen van shortlease

Voordelen

  • Snelle service: vandaag bestellen betekent binnen 2 werkdagen rijden
  • Inzicht in uw kosten door een vast all-in maandbedrag
  • Flexibel: u kunt op elk gewenst moment uw leaseauto inleveren
  • Ideaal voor bijvoorbeeld tijdelijk personeel

Nadelen

  • Het maandbedrag is in de meeste gevallen hoger dan bij reguliere operational lease (omdat dit over een langere periode gaat)
  • 100 kilometer per dag is vrij. Daarboven worden meer-kilometers in rekening gebracht.
Meer weten over shortlease?

Wilt u meer te weten komen over shortlease en of dit iets voor uw bedrijf is? Kom dan langs op een van de Terwolde vestigingen en laat u uitgebreid voorlichten door een van onze verkoopadviseurs.