Logo
Renault
Dacia
Nissan
Mitsubishi
Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Logo
Logo

Meer flexibiliteit met shortlease

Door kortlopend contract

Een shortlease auto voor een korte periode

Wat is shortlease? Shortlease, simpelweg ook huur of rent te noemen, is een moderne leasevorm waarbij u voor een korte periode een auto kunt leasen. Shortlease biedt u de flexibiliteit van een huurauto, u kunt voor bijvoorbeeld 1 maand, 3 maanden of 6 maanden leasen, net wat u wilt. Vandaag besteld, is binnen ongeveer 2 werkdagen rijden. U kunt opzeggen wanneer u wilt en heeft alle voordelen van full operational lease. Kortom; de ideale vorm van zakelijke lease. 

Voor wie is shortlease interessant?

Deze korte leasevorm is voor veel ondernemers interessant. Heeft u werknemers in de proeftijd of veel tijdelijk personeel voor bijvoorbeeld 3 maanden in dienst?  U biedt hen dan bijvoorbeeld shortlease aan en zij rijden de volle 3 maanden in een leaseauto. 

Inzet kort periode

Maar wellicht heeft u ineens voor een korte periode een bedrijfsauto nodig, denk aan inzet voor een specifieke opdracht of project? Ook dan schakelt u shortlease in als tijdelijke oplossing. Shortlease wordt tegenwoordig ook veel ingezet als voorloopauto oplossing.

Bent u een startende ZZP’er met nog weinig financiële zekerheid en wilt u niet vastzitten aan een lang contract? Ook dan biedt deze leasevorm u veel flexibiliteit.

Voordelen en nadelen van shortlease

Voordelen

  • Snelle service: vandaag bestellen betekent binnen 2 werkdagen rijden
  • Inzicht in uw kosten door een vast all-in maandbedrag
  • Flexibel: u kunt op elk gewenst moment uw leaseauto inleveren
  • Ideaal voor bijvoorbeeld tijdelijk personeel

Nadelen

  • Het maandbedrag is in de meeste gevallen hoger dan bij reguliere operational lease (omdat dit over een langere periode gaat)
  • 100 kilometer per dag is vrij. Daarboven worden meer-kilometers in rekening gebracht.
Meer weten over shortlease?

Wilt u meer te weten komen over shortlease en of dit iets voor uw bedrijf is? Kom dan langs op een van de Terwolde vestigingen en laat u uitgebreid voorlichten door een van onze verkoopadviseurs.