Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Dacia Sandero Stepway occasions

Met inmiddels al vijf nieuwe modellen is het aanbod Dacia occasions fors gegroeid. Bij Terwolde, de officiële Dacia dealer voor Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland, vindt u altijd een ruim en wisselend aanbod Dacia Sandero Stepway occasions. Een Dacia Sandero Stepway occasion kopen doet u omdat het een degelijke en betrouwbare auto is. Het zijn recente modellen en om die reden tweedehands vaak in erg goede conditie. Met het kopen van een tweedehands Dacia Sandero Stepway bij Terwolde, bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Filteren

7 voertuigen gevonden

sort

Tweedehands Dacia Sandero Stepway 

Als u geïnteresseerd bent in een tweedehands Dacia Sandero Stepway , kijk dan eens in het ruime aanbod bij Terwolde. Bij ons vindt u een ruime en voortdurend wisselend overzicht van Dacia Sandero Stepway  occasions, zodat u goed kunt vergelijken. Voor Dacia's geldt dat het eenvoudige, maar efficiënte auto's zijn. U krijgt waar voor uw geld. Vrijwel alle modellen zijn, ondanks de lage prijs, aangenaam om in te rijden. De Dacia Sandero Stepway rijdt comfortabel en consistent.

Dacia Sandero Stepway: een voordelige occasion

De Dacia Sandero is uitgekomen in 2008. Hierdoor zijn de Sandero occasions nog vrij jong. Bovendien zijn er veel exemplaren van in omloop, waardoor Dacia een Sandero occasion uitermate betaalbaar is. De Dacia Sandero is een hatchback die bekend staat om zijn toegankelijkheid en bescheiden prijzen. Dit populaire model wordt aangedreven door een Renault-motor, waardoor deze auto ook tweedehands bijzonder betrouwbaar is.

De Dacia Sandero is een vijfdeurs hatchback uit de compacte klasse met voorwielaandrijving. De op de Renault Clio gebaseerde Sandero volgde van 2008 tot 2012 de Dacia Logan sedan op. Eind 2012 kwam de tweede generatie Dacia Sandero op de markt. Er is sinds 2009 ook een versie met een hogere bodemvrijheid en een wat ruiger uiterlijk, de Dacia Sandero Stepway.

Bij Terwolde vindt u een groot en wisselend aanbod van Dacia Sandero Stepway occasions wat vergelijken makkelijk maakt.

Dacia: waar voor uw geld

Ook bij een tweedehands Dacia Sandero Stepway krijgt u waar voor uw geld, want duur is de Dacia Sandero Stepway niet. In tegenstelling tot het imago van de Dacia blijkt uit statistieken dat het een auto is met een heel lage storingsgevoeligheid.

Over Dacia

Dacia is een Roemeens automerk dat sinds 1969 bestaat. Dacia maakt sinds 1999 onderdeel uit van de Renault Groep. De Franse autofabrikant wil met Dacia de onderkant van de markt bewerken door auto's aan te bieden voor scherpe prijzen. Dacia's zijn goed doordacht, praktisch in gebruik en eenvoudig in onderhoud. Dacia profiteert van de ervaring en kennis van de Renault Groep bij het ontwikkelen en produceren van robuuste, betrouwbare auto’s.

Uw auto inruilen of verkopen?

Terwolde beschikt over deskundige inkoopspecialisten die een zeer concurrerend bod op uw gebruikte auto kunnen doen. Wij zijn geïnteresseerd in ieder merk en type tweedehands auto. Bel of kom langs op één van onze vestigingen. U kunt ook een vrijblijvende taxatie aanvragen.