Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Dacia Logan occasions

Met inmiddels al vijf nieuwe modellen is het aanbod Dacia occasions fors gegroeid. Bij Terwolde, de officiële Dacia dealer voor Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland, vindt u altijd een ruim en wisselend aanbod Dacia Logan occasions. Een Dacia Logan occasion kopen doet u omdat het een degelijke en betrouwbare auto is. Het zijn recente modellen en om die reden tweedehands vaak in erg goede conditie. Met het kopen van een Dacia Logan bij Terwolde, bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
 

Filteren

5 voertuigen gevonden

sort

Tweedehands Dacia Logan

Als u geïnteresseerd bent in een tweedehands Dacia Logan, kijk dan eens in het ruime aanbod bij Terwolde. Bij ons vindt u een ruime en voortdurend wisselend overzicht van Dacia Logan occasions, zodat u goed kunt vergelijken. Voor Dacia's geldt dat het eenvoudige, maar efficiënte auto's zijn. U krijgt waar voor uw geld. Vrijwel alle modellen zijn, ondanks de lage prijs, aangenaam om in te rijden. De Dacia Logan rijdt comfortabel en consistent.

Dacia Logan MVC proefrit

De Dacia Logan MVC is de tweede generatie en volgt de Dacia Logan vierdeurs sedan op. De productie daarvan is in 2008 is gestopt vanwege de geringe vraag die er naar dit model was. De stationwagon heet Dacia Logan MCV en is sinds begin 2007 leverbaar. Deze variant is te bestellen in vijf- of zevenpersoons (met een extra achterbank) uitvoering. De bagageruimte van de Dacia Logan Mcv varieert tussen de 200 en 2.350 liter.

Technisch is de Logan MCV opgebouwd uit bestaande en bewezen Renault-onderdelen, met name van de vorige Renault Clio-generatie. Een uitzondering is de driecilinder benzinemotor, die overeenkomt met de Clio die net even eerder dan dit model op de markt verscheen. De bestaande techniek kent geen vaak voorkomende euvels.

Wie verwacht dat een Dacia Logan MVC wel goedkoop is, maar verschrikkelijk rijdt, moet beslist eens een flinke proefrit maken. Dat is namelijk bepaald niet het geval. Een Dacia Logan imponeert niet met moderne snufjes, maar rijdt erg goed. Dat heeft vooral te maken met zijn prima veercomfort, waarmee oneffenheden heel goed worden verwerkt.

De Dacia Logan MCV blinkt vooral uit in zijn fantastische ruimte-aanbod. Volwassenen kunnen desnoods achterin prima zitten en de bagageruimte heeft al een minimale inhoud van 510 liter. Met veel zwart plastic is de uitvoering van het dashboard eenvoudig. Wie consequent is, kiest natuurlijk voor de basisversie. Echter de Lauréate uitvoering met onder meer handbediende airco en elektrische ramen is het meest gewild. Deze zijn tweedehands ook regelmatig bij Terwolde te vinden.

Over Dacia

Dacia is een Roemeens automerk dat sinds 1969 bestaat. Dacia maakt sinds 1999 onderdeel uit van de Renault Groep. De Franse autofabrikant wil met Dacia de onderkant van de markt bewerken door auto's aan te bieden voor scherpe prijzen. Dacia's zijn goed doordacht, praktisch in gebruik en eenvoudig in onderhoud. Dacia profiteert van de ervaring en kennis van de Renault Groep bij het ontwikkelen en produceren van robuuste, betrouwbare auto’s.

Uw auto inruilen of verkopen?

Terwolde beschikt over deskundige inkoopspecialisten die een zeer concurrerend bod op uw gebruikte auto kunnen doen. Wij zijn geïnteresseerd in ieder merk en type tweedehands auto. Bel of kom langs op één van onze vestigingen. U kunt ook een vrijblijvende taxatie aanvragen.