Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Dacia Duster occasions

Met inmiddels al vijf nieuwe modellen is het aanbod Dacia occasions fors gegroeid. Bij Terwolde, de officiële Dacia dealer voor Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland, vindt u altijd een ruim en wisselend aanbod Dacia Duster occasions. Een Dacia Duster occasion kopen doet u omdat het een degelijke en betrouwbare auto is. Het zijn recente modellen en om die reden tweedehands vaak in erg goede conditie. Met het kopen van een tweedehands Dacia Duster bij Terwolde, bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Filteren

22 voertuigen gevonden

sort

Tweedehands Dacia Duster

Als u geïnteresseerd bent in een tweedehands Dacia Duster, kijk dan eens in het ruime aanbod bij Terwolde. Bij ons vindt u een ruime en voortdurend wisselend overzicht van Dacia Duster occasions, zodat u goed kunt vergelijken. Voor Dacia's geldt dat het eenvoudige, maar efficiënte auto's zijn. U krijgt waar voor uw geld. Vrijwel alle modellen zijn, ondanks de lage prijs, aangenaam om in te rijden. De Dacia Duster rijdt comfortabel en consistent.

Dacia Duster: populaire SUV

Bij auto’s als de Dacia Duster hoort een relatief hoge instap en zitpositie. Vaak is dat zelfs een van de aankoopargumenten voor een SUV. De sterkste eigenschap van de Dacia Duster is misschien wel dat hij bijna geen concurrentie heeft. Wie een SUV wil en niet kiest voor een groter en duurder model met heel veel praktijkervaring, komt bijna vanzelf bij de Dacia Duster terecht. De markt is niet zo groot, maar deze Dacia Duster is er heer en meester. Dit geldt voor zowel een nieuwe als voor een tweedehands Dacia Duster.

Betaalbare Dacia Duster occasion

De meeste Dacia Dusters zijn particulier verkocht. Het aandeel Dacia Dusters met dieselmotoren in Nederland is klein gebleven. De autogas uitvoeringen zijn nog zeldzamer en ook de 4x4-uitvoeringen zijn niet echt gemakkelijk te vinden. Ondanks de insteek als budgetmerk valt op dat de restwaarde van de Dacia Duster aardig onder druk staan. Vanaf de nieuwe aanschaf is er vaak al behoorlijk op afgeschreven. En dat is gunstig als u een tweedehands Dacia Duster koopt, deze is daardoor heel betaalbaar.

Over Dacia

Dacia is een Roemeens automerk dat sinds 1969 bestaat. Dacia maakt sinds 1999 onderdeel uit van de Renault Groep. De Franse autofabrikant wil met Dacia de onderkant van de markt bewerken door auto's aan te bieden voor scherpe prijzen. Dacia's zijn goed doordacht, praktisch in gebruik en eenvoudig in onderhoud. Dacia profiteert van de ervaring en kennis van de Renault Groep bij het ontwikkelen en produceren van robuuste, betrouwbare auto’s.

Uw auto inruilen of verkopen?

Terwolde beschikt over deskundige inkoopspecialisten die een zeer concurrerend bod op uw gebruikte auto kunnen doen. Wij zijn geïnteresseerd in ieder merk en type tweedehands auto. Bel of kom langs op één van onze vestigingen. U kunt ook een vrijblijvende taxatie aanvragen.