Logo
Renault
Dacia
Nissan
Mitsubishi
Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Logo
Logo

Terwolde tweede bij Dealer of the Year verkiezing

Terwolde is tweede geworden in de verkiezing van Dealer of the Year 2021, die elk jaar door Renault wordt georganiseerd. Deze langlopende traditie is een erkenning voor de beste dealer uit het netwerk voor het merk Renault als het gaat om Sales en Aftersales. Het thema kwaliteit speelt een belangrijke rol bij deze uitreiking.

Het afgelopen jaar stond voor Terwolde in het teken van de integratie met Renault dealer Oving, met vestigingen in Emmeloord, Hattem, Raalte en Zwolle. Hierdoor ging Terwolde van zes naar tien vestigingen en is het werkgebied van Terwolde (Groningen en Drenthe) uitgebreid met de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland.

De tweede plaats is niet alleen te danken aan de inzet van iedereen bij Terwolde, maar ook mede dankzij onderstaande operators en erkend reparateurs. Deze tweede plaats is een hele mooie gezamenlijke prestatie!

Bedankt en gefeliciteerd: Hoiting, Vos, Kampstra & Zn., Schoon, Herbers, Van Kesteren, Matter Meppel, Matter Steenwijk, Cents en Munsterhuis.

Ons streven is om in 2022 een nog beter resultaat neer te zetten en voor de 1e plaats te gaan!

Op de foto v.l.n.r. Roy Valckx (Fleetsales Manager), Herman Ribberink (Aftersales Manager), Hans Hagenus (Sales Manager), Frans de Vleeschouwer (Directeur) en Tom van Groenewoud (Occasion Manager)

news

Lees het laatste nieuws