Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

De nieuwe Renault KANGOO en Renault EXPRESS

SCHIPHOL-RIJK – Renault onthult de geheel nieuwe KANGOO en de eveneens geheel nieuwe EXPRESS. Om te kunnen voldoen aan alle behoeften van klanten, komen beide modellen als lichte bedrijfswagen en als personenauto op de markt. De vier nieuwe modellen vullen elkaar perfect aan en zijn te koop vanaf de lente van 2021.

Bestel- en personenversie, ook elektrisch

Mark Sutcliffe, SVP, Alliance LCV Business Unit: “Renault zorgt met de nieuwe KANGOO en de nieuwe EXPRESS opnieuw voor een revolutie in het segment van de lichte bestelwagens en de MPV’s. De nieuwe modellen vullen elkaar aan en voldoen aan de uiteenlopende behoeften van ondernemers en particulieren met een gezin. De Renault KANGOO, die in 1997 verscheen, is met meer dan 4 miljoen verkochte exemplaren een iconische auto geworden. Met de nieuwe KANGOO zorgt Renault voor een verrassing in de vorm van het innovatieve Easy Side Access* voor gemakkelijk inladen via de zijkant. De KANGOO verschijnt ook in een elektrische versie, als bedrijfsauto én als personenauto, om in te spelen op de uitdagingen van mobiliteit in de stedelijke omgeving.”

“De nieuwe Renault KANGOO verschijnt in versies met benzine- of dieselmotor en ook volledig elektrisch, als bedrijfswagen én als personenauto”

Renault KANGOO als MPV**

De personenversie van de nieuwe Renault KANGOO is een elegante en ruime gezinsauto met riante zitplaatsen voor vijf personen. Daarmee voldoet de KANGOO ook aan de behoeften van dynamische gezinnen. Net als de bedrijfswagenversie heeft de personenversie een nieuw uiterlijk in combinatie met meer comfort, een rijkere uitrusting en nieuwe rijhulpsystemen. Alle bekende slimme, modulaire voorzieningen van zijn voorganger zijn behouden. Die zijn immers ook populair bij zakelijke klanten zoals lokale overheden en verschillende organisaties.

De nieuwe KANGOO gaat als bedrijfswagen en als personenauto in productie in de fabriek van Renault in het noord-Franse Maubeuge. Hij komt op de markt in Europa en op andere internationale markten. De personenversie van de nieuwe KANGOO wordt niet op de Nederlandse markt aangeboden.

Renault KANGOO als bestelwagen

De bedrijfswagenversie van de nieuwe, innovatieve en dynamisch vormgegeven Renault KANGOO is vooral gericht op ondernemers. De lichte bedrijfswagen biedt een oplossing op maat en is voorzien van de nieuwste technologie. Met de opvallende innovatie Easy Side Access* en Easy Inside Gallery zorgt de nieuwe KANGOO voor een revolutie op het gebied van toegang en beladen:

  • Easy Side Access maakt in- en uitladen veel gemakkelijker, vooral in stadscentra, waar de parkeerruimte vaak beperkt is. Doordat de B-stijl ontbreekt, biedt de nieuwe KANGOO de breedste toegang via de zijkant van de gehele automarkt. De zijopening is 1.416 millimeter breed, het dubbele van de vorige KANGOO.*
  • Easy Inside Gallery is een inschuifbare ‘verdieping’ die het mogelijk maakt om lange voorwerpen hoog in de auto te vervoeren, zodat de laadruimte op de vloer beschikbaar blijft voor andere voorwerpen.

De nieuwe KANGOO valt op door zijn gespierde uiterlijk. De voorzijde is volledig nieuw vormgegeven en afgewerkt met een verchroomde sierstrip tussen de grille en de bumper. De flanken en de schouderlijn hebben karakteristieke, gewelfde vormen. De nieuwe KANGOO oogt luxueuzer dan voorheen, met een verfijnde afwerking en verchroomde accenten. Het compleet nieuw ontworpen interieur omvat een horizontaal vormgegeven dashboard met talrijke opbergmogelijkheden De eveneens compleet nieuwe stoelen zijn duurzamer en bieden meer zitcomfort.

De nieuwe bedrijfswagen is optioneel uitgerust met het Renault EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem en nieuwe rijhulpsystemen zoals de Rear View Assist, digitale binnenspiegel. Dit nieuwe systeem biedt uitstekend zicht op de situatie achter de auto in versies met een afgescheiden laadruimte. Andere nieuwe voorzieningen zijn Trailer Swing Assist, Brake Stability Control en AEBS Active Emergency Braking System.

Renault brengt de nieuwe KANGOO op de markt met keuze uit een ongekend aantal uit carrosserie- en motorvarianten. Hij is er in twee lengtematen en met handbediende en automatische transmissies, met benzine- en dieselmotoren én met een elektrische aandrijflijn. De laadcapaciteit varieert van 3,3 tot 3,9 m3*** in de standaardlengte en 4,2 tot 4,9 m3*** in de verlengde versie.

Renault EXPRESS als bestelwagen

De nieuwe Renault EXPRESS is een praktische en efficiënte bestelwagen. Deze is gericht op ondernemers en bedrijven met een klein tot groot wagenpark en voldoet met de beste prijs-prestatieverhouding aan alle basisbehoeften.

De nieuwe EXPRESS spreekt de designtaal van Renault en straalt daarmee moderne robuustheid uit. Het interieur met extra stevige stoelen biedt hoogwaardig comfort. Er is speciale aandacht besteed aan de opbergruimte en ergonomie. De EXPRESS biedt met 48 liter de meeste bergruimte voor kleine spullen in zijn segment en de laadruimte bedraagt 3,3 m³.

Ook de EXPRESS is optioneel uitgerust met het Renault EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem en voorzien van assistentiesystemen zoals Rear View Assist, Blind Spot Warning en Front & Rear Park Assist.

Renault EXPRESS als MPV

De nieuwe EXPRESS is er ook als veelzijdige en efficiënte MPV, met vijf royale zitplaatsen en een grote bagageruimte. Deze versie is gericht op ondernemers, vaklui en vertegenwoordigers die hun auto ook voor hun gezin gebruiken.

De nieuwe EXPRESS gaat als bestelauto en als personenauto in productie in de Renault fabriek in Tanger, in Marokko. De bestelversie van de EXPRESS komt in Europa, de personenversie alleen buiten Europa.

KANGOO en EXPRESS: troeven van Renault Pro+

  • Renault is al meer dan 120 jaar toonaangevend op de markt van lichte bedrijfswagens en stelt al zijn kennis en ervaring via Renault Pro+ ten dienste van ondernemers. Dat doet het in de vorm van aangepaste bedrijfswagens en diensten aan de wensen van de klant en een toegewijd wereldwijd netwerk van 650 vestigingen.
  • Renault is sinds 1998 marktleider in het segment van bestelwagens en MPV’s en is dat dit jaar voor het 21e opeenvolgende jaar.
  • Renault is ook voor het negende opeenvolgende jaar pionier en marktleider op de markt van elektrisch aangedreven lichte bedrijfswagens. Bijna één op elke twee verkochte elektrische lichte bedrijfswagens is een Renault. Sinds 2011 is de Renault Kangoo Z.E. de bestverkochte elektrische bedrijfswagen van Europa. Tot op heden zijn al meer dan 50.000 exemplaren van de KANGOO Z.E. verkocht.
  • Tegen 2022 zijn van het gehele gamma van bestelwagens en MPV’s van Renault ook elektrische varianten leverbaar.

Lees meer over de elektrische modellen van Renault.

* De innovatie Easy Side Access kan op de Nederlandse markt niet worden aangeboden, omdat de KANGOO in deze configuratie niet beschikt over een tussenschot waardoor het model niet voldoet aan de fiscale regelgeving gesteld aan bedrijfswagens.

** De personenversie van de nieuwe KANGOO wordt niet op de Nederlandse markt aangeboden.

*** met Easy Side Access

news

Lees het laatste nieuws

Prijzen nieuwe Renault Master bekend

De nieuwe Renault Master, onthuld tijdens de vakbeurs Solutrans in Lyon in november 2023, is ontworpen om ‘verder te gaan, meer mee te nemen en minder te kosten’. De nieuwe bedrijfswagen is nu te bestellen in Nederland.