Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Terwolde behaalt tweede plaats bij de Renault Dealer of the Year-verkiezing van 2023

Om Renault dealers te belonen en erkennen voor hun prestaties op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid, wordt ieder jaar de best presterende dealer van het land onderscheiden met de ‘Dealer of the Year’-prijs. Terwolde heeft de tweede plaats behaald bij deze verkiezing.

De ‘Dealer of the Year 2023’ werd bekend gemaakt tijdens een groot livestream evenement dat door alle Renault-dealers werd bijgewoond. Met spannende, veelbelovende nieuwe producten voor 2024, waaronder de nieuwe Renault Scenic E-Tech electric en Renault 5 E-Tech electric, kijkt Renault uit naar 2024.

"We zijn trots op deze mooie tweede plaats", zegt Michel Jetten, directeur van Terwolde. "Dit is een erkenning voor het harde werk van onze medewerkers. We blijven ons inzetten om onze klanten de beste service te bieden."

Winnaar Dealer of the Year 2023

Autobedrijf Nieuwendijk werd Dealer of the Year 2023, Stam Autobedrijven haalde de derde plaats.

V.l.n.r. Gerry Okkema (ABD), Ted Boers (Renault Nederland) en Michel Jetten (Terwolde)

news

Lees het laatste nieuws

Prijzen nieuwe Renault Master bekend

De nieuwe Renault Master, onthuld tijdens de vakbeurs Solutrans in Lyon in november 2023, is ontworpen om ‘verder te gaan, meer mee te nemen en minder te kosten’. De nieuwe bedrijfswagen is nu te bestellen in Nederland.