Nieuwe Renault Scenic electric

100% elektrisch

Kopen vanaf€ 42.470
Financieren vanaf€ 433 p/m
Bijtelling16%

100% elektrische gezinsauto

In navolging van de Megane is het nu de beurt aan de Scenic om zichzelf opnieuw uit te vinden als boegbeeld van de nieuwe generatie volledig elektrische auto’s van Renault. De compleet nieuwe Scenic E-Tech electric is ontworpen voor gezinnen met de behoefte om te gaan en staan waar zij willen, in alle veiligheid.

Het ontwerp is gedurfd: ondanks de relatief korte wielbasis is de ruimte binnenin ongeëvenaard. Dat is mede mogelijk gemaakt door de compacte afmetingen van de batterij (die een capaciteit heeft tot 87 kWh). De elektromotor levert een vermogen tot 160 kW (220 pk), waarmee de nieuwe Scenic niet alleen wendbaar en levendig is, maar ook geschikt is voor elke rit.

De ultieme gezinsauto

 Net als alle voorgaande generaties biedt de nieuwste generatie comfort voor alle passagiers, zonder verlies van bagageruimte (545 liter). Het verduisterende Solarbay glazen dak en de hightech armsteun maken de uitgebreide reeks aan comfort verhogende voorzieningen compleet.

Het OpenR Link multimediasysteem wordt geleverd met meer dan vijftig apps, waarmee niet alleen de bestuurder zijn reis kan plannen, maar waarmee iedereen die meereist kan genieten van alle functionaliteiten. Ook is de Scenic E-Tech electric voorzien van de unieke, kenmerkende geluidsreeks – het resultaat van een buitengewone samenwerking met componist Jean-Michel Jarre.

Binnen 30 minuten opladen tot 335 km aan actieradius

Laad de auto in slechts 30 minuten voldoende op voor lange ritten, tot wel 335 km aan WLTP-actieradius, bij een snellaadpunt met minstens 150 kW⁷ gelijkstroomvermogen. De Scenic E-Tech 100% electric wordt geleverd met een laadkabel die geschikt is voor gebruik bij wandlaadpunten en openbare laadstations.

Tot 625 km zorgeloos rijden

De Scenic E-Tech 100% electric heeft een warmtepomp voor een optimaal thermisch beheer en behoud van de actieradius. Hij voldoet aan al uw behoeften op het gebied van mobiliteit.

Stel je comfort in met solarbay

Geniet onder alle omstandigheden van optimaal visueel en thermisch comfort met het panoramische glazen solarbay-dak. Kies uit 4 verschillende combinaties de gewenste doorzichtigheid en activeer via een knop of met spraakbediening.

Detecteren, melden en begeleiden

Voor een veiligere rijervaring evalueert de veiligheidsscore voortdurend gegevens over snelheid, koers en veilige afstand. Na elke rit ontvangt de bestuurder een score. Op basis van de omgevingsinformatie informeert de Safety Coach de bestuurder in real-time over mogelijke gevaren tijdens het rijden.

90% recyclebare materialen

Geen leer in de cockpit en volledig recyclebare materialen voor de stoelen. In de cockpit is 28% van de materialen gerecycled en vervaardigd uit bioproducten. Met batterij met 12 repareerbare en recyclebare modules.

Installeer uw thuislaadoplossing

Wanneer u uw Scenic E-Tech 100% electric aanschaft, dan helpt Mobilize Power Solutions u bij het installeren van uw thuislaadoplossing. Profiteer van een prijsaanbieding zonder verrassingen, afgestemd op uw behoeften en zonder beperkingen. Onze technici installeren uw laadoplossing uiteraard voordat uw auto wordt afgeleverd en binnen maximaal 45 dagen nadat de bestelling is geplaatst.

Geniet van de voordelen van slim opladen

Gebruik Mobilize smart charge om op het beste moment te laden. De Scenic E-Tech 100% electric wordt automatisch opgeladen wanneer de elektriciteitsbehoefte het laagst is, zodat uw CO2-voetafdruk verkleint met de goedkoopste en groenste energie. Plan de laadbeurten tijdens de daluren van uw energieleverancier, profiteer hierbij van aantrekkelijke prijzen en help het energienetwerk in balans te houden. uw flexibiliteit wordt beloond: houd via de speciale app bij hoeveel u bespaart.

Toegang tot de beste laadpunten in de buurt

Met de Mobilize Charge Pass laad u uw Scenic E-Tech 100% electric eenvoudig op via het grootste Europese openbare laadnetwerk. Als u onderweg bent, dan zoekt de My Renault-app onmiddellijk het dichtstbijzijnde beschikbare laadstation - u krijgt zelfs informatie over het vermogensniveau, de laadprijzen en het beschikbare type stopcontact. Volg de aangegeven route en gebruik uw pas om het opladen via het gevonden laadstation te starten.

Ervaar de nieuwe Renault Scenic E-Tech electric

Welke uitvoering past het beste bij u? Nu in de showroom!

Evolution

19'' lichtmetalen wielen 'Streamline'
warmtepomp
openR link 9" multimedia systeem met Arkamys Auditorium audio
achteruitrijcamera
profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie
Kopen vanaf€ 42.470
Financieren vanaf€ 433 p/m
Bijtelling16%

Techno

openR link 12" multimedia systeem met navigatie: met Google built-in, Arkamys Auditorium audio
Renault Multisense
elektrisch bedienbare achterklep
profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie
Kopen vanaf€ 44.970
Financieren vanaf€ 458 p/m
Bijtelling16%

Esprit Alpine

lichtmetalen velgen 20 'Speedway'
elektrisch verwarmbare voorstoelen
esprit Alpine interieur
elektrisch verwarmbaar stuurwiel
Kopen vanaf€ 49.770
Financieren vanaf€ 507 p/m
Bijtelling16%

Iconic

lichtmetalen velgen 20 'Oracle'
bekleding stof / TEP 'iconic'
openR link 12" multimedia systeem met navigatie: met Google built-in, Harman Kardon® premium audio
contextuele cruise control
Kopen vanaf€ 51.670
Financieren vanaf€ 526 p/m
Bijtelling16%

favorite

Interesse in de nieuwe Renault Scenic E-Tech electric?

Maak een overtuigende proefrit bij Terwolde