Weten wat je auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor je huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat je voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Take It or Leaf It

Nu met € 9.000 korting!
 

De duurzame, 100% elektrische Nissan LEAF is nu spectaculair in prijs verlaagd en dat maakt overschakelen op slimmer rijden voordeliger dan ooit. Onze speciale Terwolde-korting van maar liefst € 9.000 plus onze hoge inruilprijs voor uw huidige auto brengen een nieuwe Nissan LEAF binnen handbereik. Daarbij is een overheidssubsidie mogelijk van € 2.950. U rijdt dus al een nieuwe Nissan LEAF vanaf € 24.940!

Nu bestellen is direct rijden, want wij leveren de LEAF uit voorraad. ‘Take it or LEAF it’ betekent ook: op is op! Bezoek snel onze showroom om het comfort te ervaren tijdens een uitgebreide en overtuigende proefrit en om deze unieke deal te sluiten.

De Nissan LEAF werd geïntroduceerd in 2010 en is sindsdien een pionier in elektrische mobiliteit. Nieuwe generaties van de LEAF brachten verbeteringen in design, rijbereik en technologie. Zoals het E-Pedal: de nieuwe LEAF kan worden bestuurd met één pedaal. De Nissan LEAF is leverbaar met 39 kWh batterij (tot 270 km rijbereik) en 59 kWh (bereik tot 385 km).

De Nissan LEAF is rijk uitgerust met o.a.:

  • Automatische versnellingsbak
  • 17" lichtmetalen velgen
  • 360° zicht met 4 camera’s
  • NissanConnect EV navigatiesysteem met 8" kleuren touchscreen, DAB+, USB en AUX-aansluiting en Apple CarPlay
  • Parkeersensoren

Daarnaast kan de Nissan LEAF bidirectioneel laden. Met bidirectioneel laden kunt u de accu van uw LEAF gebruiken als thuisaccu. Hoe handig is dat! Dit levert u ook nog eens geld op als wordt besloten om de salderingsregeling voor het terugleveren van stroom af te bouwen. Lees hier meer over de Nissan Leaf.

1. Consumentenadviesprijs inclusief btw/bpm, leges, recyclingbijdrage en kosten rijklaar maken. 2. U dient de EV-subsidie zelf online aan te vragen, wij hebben hier geen actieve rol in en zijn niet verantwoordelijk voor het niet in aanmerking komen van de subsidie voor 2024. De regeling, voorwaarden en actuele beschikbaarheid vindt u op www.rvo.nl/sepp. | LEAF 0 G/KM 14,6 - 17,1 KWH/100 KM (WLTP).