Renault Master E-Tech electric

Profiteer nu tot € 5.000,- subsidie op elektrische bedrijfswagens

Kopen vanaf€ 57.960
Bijtelling16%

Renault Master E-Tech Electric - 100% elektrisch

Het beste van bedrijfswagens en 100% elektrische Renault-auto's in één. Met de Renault Master E-Tech Electric. bouwt Renault Pro+ verder op zijn expertise en leidende positie op het gebied van elektrisch aangedreven auto’s. De Master E-Tech Electric. wordt in Frankrijk geproduceerd, in samenwerking met PVI (Power Vehicle Innovation), een Franse onderneming gespecialiseerd in elektrische mobiliteit. De Master E-Tech Electric tilt het leveren van goederen in de stad naar een nieuw en hoger niveau. Vloeiend rijden, zonder uitstoot, zonder geluid van de motor en zonder te hoeven schakelen. Lees hier meer over zakelijk elektrisch rijden.

Een nieuwe Renault Master electric voor iedereen

De bedrijfswagen is beschikbaar in drie lengtes, van 5,04 m tot 6,19 m en met twee hoogtes, van 2,3 m tot 2,49 m. Bij de versie met de platformcabine zijn er vele conversies mogelijk: zo kan er een carrosserie met een groot volume worden gebruikt, zodat u tot wel 22 m³ kunt vervoeren.

Uitermate geschikt voor gebruik in de stad

Ook de Renault Master profiteert van de expertise op het gebied van elektrische aandrijvingen van Renault, terwijl al zijn toonaangevende kwaliteiten in het segment van de grote bedrijfswagens gehandhaafd zijn. De elektrisch aangedreven versie van de Renault Master is vooral gericht op bedrijven met een wagenpark voor afleveringen in stadscentra, maar ook op gemeentelijke en regionale overheden.

De Renault Master electric zit boordevol expertise van Renault: de kennis en ervaring op het gebied van lichte bedrijfswagens, gecombineerd met de expertise op het gebied van elektrische auto’s. De Renault Master electric profiteert van de nieuwste innovaties voor elektrische auto’s: hij combineert een geavanceerde elektromotor met een hoge energie-efficiency met een moderne batterij en geoptimaliseerd elektronisch management. Het resultaat is een grote bedrijfswagen met een laadvermogen, actieradius en laadtijd die hem uitermate geschikt maken voor het gebruik in de stad.

De 100% elektrische bedrijfswagen met een actieradius van 120 km

De Renault Master electric geeft uw ritten een boost. Het expressieve ontwerp is uitermate geschikt voor leveringen in de stad en in woonwijken en zorgt ervoor dat u efficiënter wordt.
 

De Renault Master binnen en buiten de stad

De Renault Master electric is uitermate geschikt voor leveringen in en buiten de stad. Met zijn praktische design, op maat gemaakte interieur en ergonomische instrumentenpaneel verhoog u uw efficiency.

Niet zomaar een modelvariant

De Renault Master electric is niet zomaar een modelvariant, maar een reeks bedrijfswagens die voldoet aan de meest uiteenlopende eisen van de gebruikers. De Renault Master electric is er in vier versies, drie lengten en twee hoogten (L1H1, L2H2 en L3H2 en L3 Platform Cabine voor ombouw).

Toonaangevende kwaliteiten

Technisch gezien was de montage van een elektromotor en een batterij in een zware bedrijfswagen een bijzondere uitdaging. Renault gebruikte al zijn expertise om met de montage van de elektrische aandrijflijn niets af te doen aan de kwaliteiten van de oorspronkelijke Master, zoals zijn laadvermogen. Het doel was daarbij duidelijk: te voldoen aan alle eisen die worden gesteld bij aflevering in stadscentra.

Ervaar de nieuwe Renault Master electric

Welke uitvoering past het beste bij u?

Gesloten bestel

Z.E. Voice voor waarschuwing van voetgangers en fietsers
Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
Elektrische standverwarming
ESC (Electronic Stability Control) met Hill Start Assist
Kopen vanaf€ 58.060
Bijtelling16%

Chassis cabine

Z.E. Voice voor waarschuwing van voetgangers en fietsers
Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
Elektrische standverwarming
ESC (Electronic Stability Control) met Hill Start Assist
Kopen vanaf€ 62.960
Bijtelling16%

favorite

Interesse in de nieuwe Renault Master electric?

Ontdek hem helemaal bij Terwolde

Bekijk de voorraadeast