Renault Zoe occasions bij Terwolde

Bent u op zoek naar een tweedehands Renault Zoe? Terwolde heeft een ruime keus in Renault Zoe occasions. Als u liever een bijna nieuwe Renault Zoe heeft, kunt u een kijkje nemen binnen het aanbod van demo auto's. Terwolde levert alle Renault Zoe occasions af mét garantie!

Filteren

7 voertuigen gevonden

sort

Uw auto inruilen of verkopen?

Terwolde beschikt over deskundige inkoopspecialisten die een zeer concurrerend bod op uw gebruikte auto kunnen doen. Wij zijn geïnteresseerd in ieder merk en type tweedehands auto. Bel of kom langs op één van onze vestigingen. U kunt ook een vrijblijvende taxatie aanvragen.

​Historie Renault Zoe

Terwolde heeft regelmatig tweedehands Zoe’s te koop. De derde generatie van de Renault Zoe wordt op het moment zelfs al als demo aangeboden, met als voordeel weinig kilometers op de teller. De Zoe ​is een populaire elektrische auto en binnen het gebruikte aanbod moet uw favoriete Renault Zoe ​dan ook makkelijk te vinden zijn. Bekijk hieronder het aanbod Renault Zoe ​occasions.

Overheidssubsidie gebruikte elektrische auto's

Sinds 1 juni 2020 geeft de overheid ook subsidie op tweedehands elektrische auto's. Het bedrag dat u bij aankoop van een gebruikte elektrische auto van de overheid terugkrijgt is € 2.000,-. Kijk op de voorlichting site van de overheid voor meer informatie over de subsidieregeling gebruikte elektrische auto's.

Tot en met 2024 hoeft u voor een 100% elektrische auto geen wegenbelasting te betalen.

Historie Renault Zoe

De Renault Zoe ​(ZE 20) werd eind 2012 uitgebracht met een 24 kWh accu in de uitvoeringen Life, Zen, Intens en Entry. Bij latere uitvoeringen/jaren kwamen hier de varianten Zen, Bose en Edition One bij.

In 2017 lanceerde Renault de Zoe ​ ZE 40, een versie met een accu van 41 kWh. De facelift van 2017 heeft een Q90-snellaadoptie toegevoegd (snel opladen met 43 kW snelladen). Een volledige lading met een snelheid van 22 kW duurt twee uur en 40 minuten, waarbij 80% van het bereik binnen een uur en 40 minuten wordt hersteld. De Q90 heeft in vergelijking 65 minuten nodig om 80% capaciteit te bereiken.

In 2019 kwam de 3e generatie Zoe ​ZE 50 uit met een 52 kWh. Deze heeft een sterke 135 pk motor, een stadsrijmodus en slimme rijhulpsystemen. De nieuwe Zoe ​is inmiddels ook als occasion demo verkrijgbaar bij Terwolde Renault.

De Zoe ​is twee jaar op rij de best verkochte volledig elektrische auto in Europa geweest (2015 en 2016) en behaalde in 2016 een toppositie in de Europese verkoop in het bredere segment van de plug-in elektrische auto's. De Zoe ​is gerangschikt onder 's werelds top 10 best verkochte plug-in elektrische auto's voor twee jaar op rij, 2015 en 2016.

Tweedehands Zoe met accukoop of accuhuur

Als u in onze voorraad gebruikte Renault Zoe's kijkt, ziet u hier ook Zoe’s met accuhuur staan. Deze zijn als nieuw ook met accuhuur verkocht. Hiervoor betaalt u per maand een bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Met een batterij huurovereenkomst bent u altijd verzekerd van een batterij met een goede laadcapaciteit. Daarnaast kunt u altijd rekenen op Renault Route Service. Zelfs als de batterij leeg is. Lees hier meer over de tarieven van accuhuur.

Rijden in een Renault Zoe ​occasion is zeer voordelig. Voor een elektrische auto betaalt u geen wegenbelasting en geen BPM. Dit maakt elektrisch rijden wel héél aantrekkelijk. Daarnaast helpt u mee aan een beter milieu doordat er geen CO² wordt uitgestoten en omdat een elektrische wagen minder geluidshinder veroorzaakt. Door een occasion te kopen bespaart u tevens op de aanschafprijs van de auto.

Terwolde is tevens het adres voor het onderhoud van uw Renault Zoe. Wij beschikken over een geavanceerde werkplaats met deskundige monteurs die elke diagnose snel en efficiënt kunnen stellen, maar vooral goedkoop een storing of een defect aan uw Renault Zoe kunnen verhelpen.

Ook een tweedehands Renault Zoe ​is voorzien van een Caméléon-lader. Hiermee kunt u bij meerdere laadpalen van laadstations opladen. De Renault Zoe ​heeft een snellaad optie en is in ruim een kwartier van 30 tot 80% opladen. Omdat de Renault Zoe ​al 7 jaar bestaat is het een elektrische auto die goed is doorontwikkeld. Dat merkt u aan alles. Daarnaast zorgt het R-link multimedia- en navigatiesysteem ervoor dat u altijd voorzien bent van luxe en comfort.

Bekijk ons uitgebreide aanbod gebruikte Zoe's

Hoe u de beste indruk krijgt van onze goedkope gebruikte Zoe's? Door ons online aanbod te bekijken of één van onze showrooms te bezoeken. Naast onze huismerken Renault en Dacia, vindt u ook alle andere veelvoorkomende merken in ons aanbod auto's. Allemaal APK-gekeurd en rijklaar. Is uw interesse voor een bepaalde Zoe ​occasion gewekt? Vraag onze verkoper om de sleutel, zodat u een proefrit kunt maken. U bent van harte welkom om onze Zoe ​occasions in één van onze showrooms te komen bekijken en ervaren.​

De Renault Zoe occasions staan voor u klaar bij onze vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmeloord, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Raalte, Roden en Zwolle.