Renault Captur

Ruime en sportieve SUV

Kopen vanaf€ 29.990
Private lease vanaf€ 479 p/m
Bijtelling22%

De voordelen van hybride rijden

Met de nieuwe Renault Captur E-Tech full hybrid en de Captur E-Tech plug-in hybrid geniet je van de voordelen van een elektrische auto: vloeiend, stil en snel rijden en optrekken. Het fijne is dat je kunt overschakelen op benzine, wanneer dat nodig is of wanneer jij dat wilt.

Met de nieuwe Renault Captur E-Tech full hybrid en de Captur E-Tech plug-in hybrid bespaar je brandstof en stoot je minder CO2-uit. Ga op avontuur en ontdek de geheel nieuwe manier van stil, zuinig en comfortabel rijden.

Captur als mild hybrid

Naast de Captur E-Tech full hybrid én Captur E-Tech plug-in hybrid is de Captur ook leverbaar als mild hybrid. Mild hybrid is het beste van twee werelden als je moet kiezen tussen een hybride aandrijvingsvorm of een traditionele aandrijving – de benzinemotor. De mild hybrid combineert de efficiëncy van de hybride aandrijving met de voordelen van een benzinemotor.

Voordelen E-Tech Plug-in Hybrid

  • Duurzamer rijden
  • Besparen op uw brandstofkosten (bij 100% elektrisch rijden ongeveer € 2,- / 100 km)
  • Voordeel behalen op de wegenbelasting
  • Elektrisch wanneer u dat wilt

Belastingvoordelen voor elektrische auto's

Het transport in Nederland veroorzaakt een kwart van alle CO2-uitstoot en daarom wil het kabinet de aanschaf van elektrische auto's stimuleren. Om dit te bevorderen krijgen eigenaren van (plug-in) hybrides tot 2026 korting op de motorrijtuigenbelasting. Tot en met 2024 is de korting 50%, in 2025 is de korting 25%. De belastingvoordelen gelden voor alle varianten van elektrische auto's. Voor zowel hybride als plug-in hybride auto’s geldt een bijtelling van 22%.

Korte of lange ritten? Hij is voor allebei zeer geschikt

Kies voor alle voordelen van elektrisch rijden én de veelzijdigheid van een hybride. De Captur E-Tech Hybrid start 100% elektrisch. De batterij laadt zichzelf snel op tijdens het rijden, u hoeft uw auto dus niet met een stekker op te laden. De Captur E-Tech  Hybrid is voorzien van 2 elektrische motoren en een verbrandingsmotor en levert in totaal 140 pk (103 kW). De Captur E-Tech  Hybrid is stil, comfortabel en levert hoge prestaties. Zo geniet u van elke rit. De automatische versnellingsbak met meerdere rijmodi zorgt daar natuurlijk ook voor. Met de Captur E-Tech  Hybrid vermindert u uw CO2-uitstoot en verlaag u uw brandstofverbruik.

Ongekend rijplezier

De nieuwe Captur E-Tech Plug-in Hybrid activeert u met een druk op de start-knop en start altijd 100% elektrisch. De Captur accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. Dit zorgt voor een maximaal rij-plezier comfort!

Elektrische expertise in uw Renault Captur

Vertrouw op uw nieuwe Captur E-Tech. Renault heeft 10+ jaar ervaring met elektrische auto's. Dit zorgt ervoor dat u ook kunt profiteren van schoon rijden en aanzienlijk lager brandstofverbruik. Dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie wint u energie terug tijdens het rijden.

De accu op 100% in 3 uur

Afhankelijk van de laadmodus kunt u uw CAPTUR Plug-in Hybrid binnen 3 uur tot 100% opladen. U kunt het opladen op afstand beheren wanneer u de My Renault app download op uw mobiel.

Buitenkant

Pas het design van de Captur aan met meer dan 20 mogelijke exterieurcombinaties. Gaat u voor een mono-tone of two-tone kleurstelling? En kiest u voor het schitterende Pack Look Exterieur?

Binnenkant

Ontdek onze Color Packs en Packs Look Interieur en personaliseer de binnenkant met 18 mogelijke combinaties. Denk daarbij aan het aanpassen van uw dashboard, bekleding, decoratieve panelen en bijvoorbeeld armsteunen.

Multi-SENSE®: kies uw rijstijl

3 rijbelevingen (Eco, Sport, MySense) en 8 instellingen voor ambianceverlichting. Pas de Captur tijdens het rijden aan uw wensen aan met onze slimme Multi-SENSE®-technologie.

Ervaar de nieuwe Renault Captur

Welke uitvoering past het beste bij u?

Evolution

Renault Handsfree Card voor openen, sluiten en starten zonder sleutel
EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7" touchscreen
Elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels
Kopen vanaf€ 29.990
Private lease vanaf€ 479 p/m
Bijtelling22%

Techno

Elektronisch geregelde airconditioning
Parkeersensoren vóór en achter met optische en sonische weergave
Licht- en regensensor
Grootlichtassistent
Kopen vanaf€ 31.690
Private lease vanaf€ 499 p/m
Bijtelling22%

E-Tech engineered

Cluster met 10,25" tft kleurenscherm
Automatisch dimmende binnenspiegel zonder omlijsting
Bekleding kunstleder TEP/stof 'E-Tech engineered'
Draadloze oplader voor smartphone
Kopen vanaf€ 37.890
Private lease vanaf€ 559 p/m
Bijtelling22%

R.S. Line

EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 9,3" touchscreen
Lichtmetalen velgen 18" 'Le Castellet'
Donkere hemelbekleding
Two-tone kleurstelling
Kopen vanaf€ 39.290
Private lease vanaf€ 594 p/m
Bijtelling22%

Iconic

Elektrisch verwarmbare voorstoelen
Bekleding rundleder 'Initiale Paris Noir'
Parkeersensoren vóór, zij en achter met easy park assist
Around view monitor
Kopen vanaf€ 38.690
Private lease vanaf€ 569 p/m
Bijtelling22%

favorite

Interesse in de nieuwe Renault Captur?

Ontdek hem helemaal bij Terwolde

Bekijk de voorraadeast