Renault Captur occasions bij Terwolde

Bent u op zoek naar een tweedehands Renault Captur? Terwolde heeft een ruime keus in Renault Captur occasions. Als u liever een bijna nieuwe Renault Captur heeft, kunt u een kijkje nemen binnen het aanbod van demo auto's. Terwolde levert alle Renault Captur occasions af mét garantie!

Filteren

56 voertuigen gevonden

sort

Uw auto inruilen of verkopen?

Terwolde beschikt over deskundige inkoopspecialisten die een zeer concurrerend bod op uw gebruikte auto kunnen doen. Wij zijn geïnteresseerd in ieder merk en type tweedehands auto. Bel of kom langs op één van onze vestigingen. U kunt ook een vrijblijvende taxatie aanvragen.

Renault Captur historie

De Renault Captur is een kruising tussen een MPV en SUV en de opvolger van de Modus. De Captur wordt geleverd met een 0,9 liter driecilinder en 1,2-liter viercilinder TCe benzinemotor. Verder is de Renault Captur verkrijgbaar met een sterke dCi dieselmotor. De motoren van de Captur zijn bijzonder schoon, zoals verwacht mag worden van een auto die in deze tijd ontworpen is.

Tweedehands Renault Captur

Ook de oudere tweedehands Captur is een kwaliteitsauto met een sterke motor, een goede schakeling en optimaal comfort, ook in de vroegere modellen. Het aanschaffen van een tweedehands Renault Captur is daarom een goede keuze. Terwolde heeft regelmatig oudere generatie Renault Captur occasions te koop. De Captur is een populair model in zowel de diesel- (dCi) als benzinemotor (TCe) uitvoering. Uw favoriete Renault Captur zal binnen het occasion aanbod daarom ook makkelijk te vinden zijn.

De Renault Captur: nog steeds in ontwikkeling

Renault heeft regelmatig ruime personenauto's aan zijn assortiment toegevoegd. Denk daarbij aan de latere Laguna-generaties en de riante Espace-modellen. Een kleinere MPV die vanaf 2004 werd gemaakt was de Modus. Toen de productie daarvan in 2012 ten einde kwam, was de Renault Captur volop in ontwikkeling en was het conceptontwerp reeds gepresenteerd. De wagen kan daarom als de opvolger van de Renault Modus worden beschouwd, hoewel er enkele opmerkelijke verschillen tussen de beide vijfdeursmodellen bestaan. Afgezien van het uiterlijke design, is de meest opvallende daarvan de afmeting. De Renault Captur heeft met 260 centimeter een langere wielbasis, en ook de carrosserie is een stuk langer en breder. In de internationale autobranche heten personenwagens van dit type ook wel mini-crossover of subcompact crossover.

Meer Renault Captur edities

Naast de standaard benzine- en dieselmodellen zijn er ook andere varianten van deze mini-crossover uitgegeven. In de loop van 2015 verscheen bijvoorbeeld de Renault Captur Xmod. Gepresenteerd als eerste urban crossover van Renault, is de XMod voorzien van een exclusief vlammend kleurendesign, 17-inch wielen met diamantlook en een nog stoerdere vormgeving. Een auto voor mensen die willen opvallen! In de herfst 2015 is de Renault Captur Série Signature Barista uitgebracht. De bruin-zwarte versie is in een kleine oplage van 250 stuks gemaakt, en zal om die reden niet zo snel als Captur occasion te vinden zijn. In 2016 werd er een Captur model voor de Russische markt gelanceerd als Renault Kaptur. Deze is langer en breder dan zijn Europese tegenhanger.

Renault Captur occasion als ideale gezinsauto?

Een Renault Captur als occasion kenmerkt zich als een modern uitziende auto met een zeer goede wendbaarheid en een hoge betrouwbaarheidsfactor. De veelzijdigheid van de Captur maakt hem ook als occasion geschikt voor zowel de snelle bestuurder als voor kopers met een gezin. Wanneer de achterbank helemaal naar voren wordt geklapt, bedraagt de laadruimte maar liefst 455 liter. Met de achterbank in de normale positie geplaatst, is dit 377 liter. Voor extra veiligheid en gemak tijdens het rijden is het aan te raden om bij een tweedehands Captur te kiezen voor een uitvoering met achteruitrijcamera. Door de groot ontworpen raamstijlen kan het zicht beperkt zijn, waardoor verkeersdeelnemers aan de zijkant van de wagen minder goed zichtbaar kunnen zijn.

Ook de ANWB is ook fan van de Renault Captur als occasion

Al sinds de introductie van de Renault Captur in 2013 is dit model een absolute topper. Renault schaarde zich hiermee tussen haar concurrenten in de Urban Crossover-klasse. En met groot succes! Ook als occasion is de Renault Captur nu een gewild exemplaar. Renault is zeer vanzelfsprekend zeer positief gestemd over het feit dat zowel de ANWB als de Consumentenbond zeer positief is over deze Urban Crossover. Laat u ook overtuigen door deze organisatie en bekijk deze autotest van toen de Renault Captur op de markt kwam.

Bekijk ons uitgebreid aanbod van gebruikte Captur's

Hoe u de beste indruk krijgt van onze goedkope gebruikte Captur's? Door ons online aanbod te bekijken of één van onze showrooms te bezoeken. Naast onze huismerken Renault en Dacia, vindt u ook alle andere veelvoorkomende merken in ons aanbod auto's. Allemaal APK-gekeurd en rijklaar. Is uw interesse voor een bepaalde Captur occasion gewekt? Vraag onze verkoper om de sleutel, zodat u een proefrit kunt maken. U bent van harte welkom om onze occasions in één van onze showrooms te komen bekijken en ervaren.

Terwolde is tevens het adres voor het onderhoud van uw auto. Wij beschikken over een geavanceerde werkplaats met deskundige monteurs die elke diagnose snel en efficiënt kunnen stellen, maar vooral goedkoop een storing of een defect aan de auto kunnen verhelpen.

De Renault Captur occasions staan voor u klaar bij onze vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmeloord, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Raalte, Roden en Zwolle.

Renault Captur E-Tech Plug-in Hybride

De Captur is nu ook verkrijgbaar in E-Tech Plug-in Hybride versie. Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride-aandrijving kunt u hiermee volledig elektrisch rijden in het dagelijkse woon-werk verkeer. Hierdoor kunt u tot wel 80% volledig elektrisch rijden in de stad en zelfs 100% elektrisch starten. Naast het grote voordeel van brandstofbesparing, stelt de hybride technologie u ook instaat om grotere afstanden op benzine af te leggen.