Nieuwe Renault Rafale hybrid

Een nieuwe benadering van performance

Kopen vanaf€ 47.490
Bijtelling22%

Een volledig nieuw model met een gedurfd ontwerp

De Rafale, een dynamische, sportieve SUV-coupé. Het design van de Renault Rafale is geïnspireerd op de luchtvaart en weerspiegelt de verfijnde, gestroomlijnde vorm van een vliegtuigromp. De sportback-carrosserie is het resultaat van een uitgebreid ontwerptraject. Het lijnenspel gaat naadloos op in het landschap zonder de harmonie ervan te verstoren.

Geboren en getogen voor rijplezier

De Renault Rafale is een SUV-coupé die is geboren en getogen voor rijplezier. Het nieuwe vlaggenschip combineert zijn technologische arsenaal van hybride-aandrijflijnen, chassis en elektronische uitrusting voor een uitgebreid totaalpakket voor veeleisende klanten.

De naam Rafale doet denken aan de wind, maar verwijst ook naar de rijke geschiedenis van Renault in de luchtvaart en naar de Caudron-Renault Rafale in het bijzonder: een eenzits racevliegtuig die in 1934 een snelheidsrecord van 445 km/u haalde.

De Renault Rafale komt in het voorjaar van 2024 als 147 kW (200 pk) sterke E-Tech full hybrid op de markt. Wilt u op de hoogte blijven? Laat dan alvast uw gegevens achter. Wij nemen dan contact op zodra de Rafale bij ons in de showroom staat en om een proefritafspraak met u te maken.

Rafale: de naam, de spirit, het verhaal

De Caudron-Renault Rafale was een legendarisch vliegtuig en had alle genetische eigenschappen die ook  de nieuwe Rafale kenmerken: unieke technologie, durf, wendbaarheid en design. De Renault Rafale is een eerbetoon aan de prestatiegerichte expertise, technologieën en visie die allemaal voortvloeien uit de roemrijke luchtvaartgeschiedenis.

Uiterlijke kenmerken van de Renault Rafale

De kenmerken van de Renault Rafale zijn levendig en sportief. Dit is direct zichtbaar als de auto in het gezichtsveld komt. De lange, horizontale motorkap straalt kracht en snelheid uit samen met zijn front met de nieuwe grille en de kenmerkende lichtsignatuur van Renault. Het krachtige design van de Renault Rafale wordt benadrukt door de brede achterkant van de auto, de skitplate en de aflopende daklijn.

Connectiviteit ten top in de nieuwe Renault Rafale

De grenzen tussen het digitale leven buiten en in de Renault Rafale vervagen dankzij de connectie tussen een smartphone en het OpenR Link-multimediasysteem met ingebouwde Google-mogelijkheden. Meer dan 50 apps uit de Google Play-store zijn beschikbaar in de auto en werken precies zoals het gebruik van een smartphone. De interface kan naar eigen wens ingericht worden en de verbinding met de smartphone is ook draadloos mogelijk.

Hybride op zijn best: de Renault Rafale

De Renault Rafale komt beschikbaar als 147 kW (200 pk) sterke E-Tech full hybrid met een automatische transmissie, zonder koppeling. De motor bestaat uit de combinatie van een benzinemotor met twee elektrische motoren en een accu. Deze aandrijflijn behoort tot de beste van de markt en blinkt uit in efficiëntie. Door het lage brandstofverbruik, kan er op 1 tank van de Rafale tot wel 1.100 kilometer gereden worden. Dit gecombineerd met een ultra soepele rijbeleving maken de Renault Rafale een fantastische hybride.
 

Ervaar de nieuwe Renault Rafale

Welke uitvoering past het beste bij u?

Techno

Adaptive cruise control
LED pure vision koplampen
12" openR high fidelity multimediasysteem Arkamys Auditorium met 3D geluid en Google integratie
Achteruitrijcamera
Kopen vanaf€ 47.490
Bijtelling22%

Techno Esprit Alpine

4CONTROL advanced
Elektrisch verwarmbare voorstoelen
Elektrisch bedienbare achterklep
Lichtmetalen velgen 20" 'Castellet'
Kopen vanaf€ 51.490
Bijtelling22%

Renault zet zich in voor veiligheid op de weg

De Renault Rafale E-Tech full hybrid is leverbaar met tot wel 32 geavanceerde rijhulpsystemen, zoals active driver assist, die het verkeer voor iedereen veiliger maken. 

favorite

Proefrit maken in de nieuwe Renault Rafale?

Wilt u als een van de eersten een proefrit maken in de Renault Rafale? Laat dan alvast uw gegevens achter. Wij nemen dan contact op zodra de Rafale bij ons in de showroom staat en om een proefritafspraak met u te maken.

Bekijk de voorraadeast