De beste op- en ombouwmogelijkheden voor het vervoeren van personen

Gekoeld vervoer

Transport met isothermisch geïsoleerde ruimte of koelcellen

Transporteer fruit, groenten, vlees en vis in de isothermisch geïsoleerde of gekoelde units voor uw nieuwe Renault Trafic. U kunt er ook voor kiezen om een extra koelunit te gebruiken om producten gekoeld te houden tijdens het rijden, of om een aanvullende koelgenerator achterwege te laten. Alles kan worden aangepast aan uw behoeften.

Groot volume

Pakkettransport

Profiteer van een laadruimte tot 22 m3: ideaal voor transportbedrijven, verhuisbedrijven, verhuurbedrijven en andere zakelijke klanten die grote hoeveelheden goederen of grote volumes moeten kunnen in- en uitladen. De grote cabine is beschikbaar bij de nieuwe Master en in de elektrische versie, zodat u overal naartoe kunt rijden.

Personen met beperkte mobiliteit vervoeren

Het vervoeren van personen met een beperkte mobiliteit betekent dat het voertuig niet alleen aan de veiligheidsnormen voldoet, maar dat het ook aan ergonomische en modulaire vereisten voldoet. Maak uw ritten eenvoudiger met een aangepaste Kangoo!

Groepen vervoeren

De nieuwe Master is de beste keus voor het uitvoeren van een op- en ombouw voor personenvervoer. Met de Combi- en Bus-versie kunt u tot wel 17 personen vervoeren onder uitstekende omstandigheden. Meer informatie over de beste op- en ombouwmogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag het onze zakelijke contactpersonen.

Kiepwagens en pick-ups

Transporteer alles wat u nodig heeft eenvoudig in een van onze kiepwagens of pick-ups. Uw nieuwe MASTER met een enkele of dubbele chassiscabine zorgt ervoor dat u alles veilig kunt transporteren.​

Interieurindeling

Rust het interieur van uw Kangoo uit met een volledig houten afwerking, of bescherm de vloer en de wielbogen in de cabine met polypropyleen om het laadgedeelte in goede staat te houden. Om u nog meer keuzevrijheid te bieden is deze aanpassing ook beschikbaar bij de elektrische versie.

Rijdende werkplaats

Verander uw voertuig in een echte rijdende werkplaats met de speciale aanpassing die beschikbaar is voor de nieuwe Trafic. Maak een speciale opbergruimte voor benodigdheden zodat u onder alle omstandigheden makkelijk vindt wat u zoekt.

Maak kennis met onze accountmanagers zakelijke markt

Aangenaam, wij zijn het Terwolde Fleetsales team. Als specialisten beschikken wij over de juiste kennis om u te adviseren over alle facetten die bij wagenparkbeheer en aanschaf komen kijken. U kunt dan denken aan speciale op- en ombouw, fiscale aspecten, de verschillende leasevormen, beheer en onderhoud van uw wagenpark, en meer. Met onze ruime ervaring schuiven wij graag bij u aan.