Nieuwe Renault 5 E-Tech 100% electric

R5VOLUTION: R5 is terug!

Ontdek de wereld van R5

De Renault 5 maakt een verpletterende indruk. Opvallender, speelser, vriendelijker, respectvoller en nog steeds oh zo chic. Een levendige, gewaagde stadsauto met een rijbereik tot 400 km*. Valt u voor zijn Franse charme? R5 is terug!

Elektrisch popicoon

De iconische stadsauto is terug, nu 100% elektrisch. Met een innovatieve E-Tech-motor en een nieuwe batterij maakt de Renault 5 een verpletterende indruk.

Neem nu voorrang op uw bestelling met de R5 R Pass!

De Renault 5 maakt dit jaar zijn comeback. Neem nu voorrang op uw bestelling met de R5 R Pass. Koop nu de R5 R Pass voor € 150. De R5 R Pass is de snelste manier om de Renault5 te bestellen - wees er als één van de eer5ten bij!

Uniek, fenomenaal design

Met zijn opvallende kleuren en uitdagend design doet de Renault 5 zijn voorganger uit de jaren '70 volledig herleven.

Een hypermoderne auto

De wielkasten verbreden het silhouet van de Renault 5 en benadrukken de unieke en zo herkenbare kenmerken. Net als bij de R5 Turbo destijds.

Een technologisch wonder

De achterkant heeft uitgesproken moderne details, zoals de verticale achterlichten: een knipoog naar de historie van de Renault 5
 

Een kwestie van instelling

Het herkenbare silhouet van de Renault 5 onderscheidt zich door middel van zijn schuin oplopende achterruit met ronde hoeken.