Renault Megane Estate PHEV is uit productie

Kopen vanaf€ 35.690
Bijtelling22%

De oplaadbare hybride met een ongekend rijplezier

Het beste van twee werelden met een unieke rijbeleving. Rijd elektrisch met slechts één keer per dag opladen. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder uw zorgen te maken over de actieradius. De voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een hybride! Lees hier meer over de prijzen en de Business-uitvoeringen voor de zakelijke rijder.

De Megane Estate Plug-in hybride

De Megane Estate Plug-in is niet alleen hybride, maar heeft nog veel meer te bieden. Gestroomlijnde look, comfortabel interieur, modulaire laadruimte... een Megane Estate met alle voordelen van een hybride.  Met zijn gestroomlijnde flanken, robuuste schouders, hightech cockpit en geraffineerde details, blijft de Megane Estate trouw aan zijn imago van sterke stationwagen. Door goed gebruik te maken van de combinatie tussen design, comfort en veiligheid.

Een nieuwe rijervaring

Soepel en stil rijden, een ongeëvenaard reactievermogen, en een nog snellere acceleratie... De Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid combineert een innovatieve versnellingsbak met meerdere modi met de 1,6 liter 160-pk aandrijflijn van de nieuwe generatie voor ongekend rijplezier.

Een veelzijdige stationwagen

Rij elke dag zonder u zorgen te maken over het brandstofverbruik. Uw Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid biedt in de stad een actieradius van tot wel 65 km. Vakantieplannen? Zet alle zorgen opzij en schakel tussen de hybride en elektrische aandrijfsystemen. Ga op weg zonder uw actieradius te beperken (tot wel 50 km van de actieradius bij gecombineerd gebruik).

Brandstofbesparing

Dankzij het oplaadbare hybride E-Tech-aandrijfsysteem kunt u 100% elektrisch starten en zo het brandstofverbruik verlagen en de CO2-uitstoot tijdens zowel korte als lange ritten beperken (tot wel 70%. Kies voor de B-modus op de versnellingsbak om nog meer brandstof te besparen en nog meer energie terug te winnen.

Multi-Sense

Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kunt u de sfeer in uw stationwagon naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals u dat mooi vindt. In de modus PURE kunt u volledig elektrisch rijden met snelheden tot 135 km/uur. Ga over op de modus MySense of Sport om te profiteren van de functie E-SAVE en ervoor te zorgen dat het accuniveau minstens 40% is.​

Techno-cockpit

Geef de locaties van laadstations weer op de kaart en programmeer de laadbeurten van uw accu eenvoudig op het EASY LINK 9,3” touchscreen. Beheer uw accu niveau via het personaliseerbare 10,2” bestuurdersscherm en ga gemakkelijk naar onze innovatieve rijhulpsystemen en navigatiegegevens.​

Laadkabels

Maak opladen nog eenvoudiger! Of u nu thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt bent... programmeer de laadbeurt via uw MY Renault-account of het EASY LINK-multimediasysteem. Laad uw Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid op in slechts 3 uur tijd bij een openbaar laadpunt (16A)*, of in 5 uur tijd met uw eigen kabel thuis (10A). *De Flexi-lader en Wallbox-kabels zijn leverbaar als optie.

My Renault

Log in op uw MY Renault-account om via uw smartphone het accuniveau te bekijken, laadbeurten te programmeren of het passagiersgedeelte van uw Megane Estate E-Tech Plug-in Hybrid voor te verwarmen voor een ideale temperatuur.​

Ervaar de nieuwe Renault Megane Estate PHEV

Welke uitvoering past het beste bij u?

Equilibre

EASY LINK multimediasysteem met 7" touchscreen zonder navigatie
Cruisecontrol en snelheidsbegrenzer
Adaptieve cruisecontrol en snelheidsbegrenzer
Elektronische Stabiliteitscontrole (ESC) met tractiecontrole (ASR) en Hill-Start assist (HSA)
Kopen vanaf€ 35.690
Bijtelling22%

Techno

EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 9,3" touchscreen
Instrumentenpaneel met instelbaar 10" TFT kleurenscherm
Lane Departure Warning met Lane Keeping Assist
Safe Distance Warning
Kopen vanaf€ 38.490
Bijtelling22%

favorite

Interesse in de nieuwe Renault Megane Estate PHEV?

Ontdek hem helemaal bij Terwolde

Bekijk de occasion voorraadeast