Renault Zoe E-Tech electric

Een modern en sportief design met opvallende rondingen. Volledig elektrisch.

Kopen vanaf€ 34.895
Private lease vanaf€ 619 p/m
Bijtelling16%

Elektrische Zoe? Aantrekkelijker wordt het niet!

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De elektrische Renault Zoe is zowel van binnen als buiten flink veranderd. Door de gloednieuwe kleuren, buitenspiegels met richtingaanwijzers, Full LED-verlichting, grille met chromen afwerking, logo's in hologramstijl blijft deze auto verrassen. De Zoe beschikt dankzij de vernieuwde techniek over een grotere range. Met de nieuwe 52 kWh-batterij is de ZOE volgens de WLTP goed voor een actieradius van 395 kilometer. De nieuwe generatie Zoe bezit alle eigenschappen om in de top te excelleren met zijn elektrische prestaties, terwijl het model onveranderd betaalbaar gebleven is.

Duurzaam van binnen en buiten  

De millieuvriendelijke eigenschappen van de Renault Zoe laten zich ook goed aan de binnenkant zien. Het interieur is grondig vernieuwd, met een volledig nieuw ontworpen instrumentarium en dashboard. Op het scherm draait het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke EasyLink infotainment systeem.

Stil, snel en krachtig

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De Zoe E-tech 100% electric heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want u laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Bent u klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring?

R135- en R110-motoren

De Zoe E-Tech 100% electric biedt met de 100 kW-motor nog meer rijplezier. Dankzij de 135 pk en een koppel van 245 Nm geniet je van verbeterde prestaties voor nog meer dynamiek en comfort. Op de snelweg én in de stad. De R110-motor levert een vermogen van 80 kW (108 pk) en een koppel van 225 Nm. Hierdoor levert je Zoe E-Tech 100% electric uitstekende prestaties en is deze enorm veelzijdig. Je profiteert van comfort tijdens het rijden terwijl je actieradius zoveel mogelijk behouden blijft.

Minder remmen, meer rijden met B-modus

In de B-modus remt de Zoe E-Tech 100% electric nog efficiënter af zodra u uw voet van het gaspedaal haalt. Hierdoor hoeft u het rempedaal minder te gebruiken, kunt u vloeiender en ontspannender rijden én bespaart u energie.

Uw nieuwe ZOE gemakkelijk opladen

Om bij uw thuis de nieuwe Zoe op te laden is het noodzakelijk dat een gekwalificeerde vakman eerst de juiste apparatuur bij uw installeert. Renault heeft speciaal hiervoor leveranciers geselecteerd, die aan de 'Z.E. Ready' norm voldoen. Dit biedt de garantie dat het opladen altijd veilig en op de juiste manier plaatsvindt. Renault kan hierdoor ook alle functionaliteiten van de auto, zoals de werking van het programmeerde verwarmings- en koelsystemen garanderen. In Europa is Nederland de koploper met bijna 85.000 (semi) publieke oplaadpunten en ruim 1.700 snellaadpunten. Bij winkelcentra, parkeerplaatsen, langs de weg overal zijn deze laadpunten te vinden. Uw nieuwe Zoe kan binnen 30 minuten een actieradius van maximaal 150 km halen.

Dubbele laadvloer

Voor onderweg is er de dubbele laadvloer waar u 2 kabels handig in kunt opbergen zodat eventuele bagage niet in de weg zit.

Noodlaadkabel

Met de noodlaadkabel maakt u het mogelijk om uw Zoe E-Tech 100% electric op iedere bestemming op te laden.

Opbergtas

Gemaakt van gercycled materiaal en biedt o.a. de mogelijkheid om uw laadkabel in op te bergen.

Ervaar elektrisch rijden met de Zoe E-Tech electric

Welke uitvoering past het beste bij u?

Equilibre

Handbediende airconditioning
Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietserdetectie
Regen- en licht sensor
Cruise Control met snelheidsbegrenzer
Kopen vanaf€ 34.895
Private lease vanaf€ 619 p/m
Bijtelling16%

favorite

Interesse in de Zoe E-Tech electric?

Ontdek hem helemaal bij Terwolde