Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Weten wat uw auto waard is?

Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor uw huidige voertuig
check_circle  Geheel vrijblijvend
check_circle  Direct zien wat uw voertuig waard is
check_circle  Te verrekenen als inruilwaarde op onze voorraad

Ga voor de 5 zekerheden van Renault

Tot € 3.000 extra inruilwaarde

Profiteer bij Terwolde

Dit is het moment om uw huidige auto in te ruilen voor een gloednieuwe Renault. Geniet deze maand van de 5 zekerheden; ontvang tot € 3.000 extra inruilwaarde, gegarandeerd 5 jaar garantie, een scherpe financiering tegen slechts 1,9% rente, 5 jaar routeservice in heel Europa én bespaar tot € 1.000 BPM-verhoging door dit jaar nog over te stappen. Extra zekerheid? Kies dan voor de complete Renault Clio, Captur, Arkana, Austral E-Tech full hybrid of de Megane E-Tech electric. Stuk voor stuk direct uit voorraad leverbaar! Kom naar de showroom voor een uitgebreide proefrit of vraag vandaag nog een offerte aan.

Bekijk hier onze voorraad met actiemodellen. Gaat u ook voor de 5 zekerheden?

De 5 zekerheden van Renault

  1. Tot € 3.000 extra inruilwaarde - Bekijk de inruilwaarde van uw huidige auto en ontvang tot € 2.500 extra inruilwaarde.
  2. 5 jaar garantie - Gratis verlengde garantie van 5 jaar tot 80.000 km.
  3. Financiering vanaf 1,9% rente - Financier uw nieuwe Renault tegen een scherpe rente met een looptijd van 36 maanden.
  4. Rijden in 2023 - Rij nog voor het einde van het jaar in een nieuwe Renault en bespaar tot € 1.000 BPM-verhoging.
  5. 5 jaar routeservice Europa - Voor hulp bij pech onderweg door heel Europa.

Maximale korting is op basis van de Renault Twingo Electric incl. overheidssubsidie van € 2.950. 1. Tot € 3.000,- extra inruilwaarde bovenop de inruilwaarde van Autotelex. Bij aankoop van een nieuwe Renault Espace kan een particuliere klant kosteloos een onderhoudscontract afsluiten voor een periode van 3 jaar met een maximum van 50.000 kilometer. Met Renault Flex Choice kan een particuliere klant de aankoop van een nieuwe Renault personenauto financieren en profiteren van een lagere rente bij aanschaf van de services verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) en onderhoudscontract. Renault Flex Choice is te combineren met het voordeel. Niet mogelijk in combinatie met andere acties en de Private Lease aanbiedingen. Bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto uit voorraad kan een particuliere klant gebruik maken van een financiering met gunstige rente van 1,9%. Voor een (uitsluitend indicatieve) waardebepaling van de huidige auto, kan een particuliere klant gebruik maken van de automatisch gegenereerde taxatie gebaseerd op de Autotelex Koerslijst handelswaarde. Kijk hier voor uw aantrekkelijke inruilvoorstel en de extra inruilwaarde per model. De actieperiode loopt van 1 oktober 2023 tot en met 31 december 2023 met een uiterste registratiedatum van 31 december 2023 tenzij anders aangegeven. Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten. 

Kijk hier voor de uitgebreide actievoorwaarden